Shelter 2 - ilyen a hiúzok élete

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A Might and Delight csapata továbbgondolja a Sheltert: míg az első részben egy borzcsalád életét egyengettük, addig a frissen leleplezett folytatásban egy hiúzmamát irányítunk, aki minden áron meg akarja védeni kölykeit.

A meglepően kedvező fogadtatásban részesült Shelter után a Might and Delight csapata nem ül a babérjain, javában kalapálja a folytatást. A borzcsaládtól ezúttal könnyes búcsút veszünk, a második részben ugyanis egy hiúzanyát irányítunk, melyben végigkövetjük a nagymacska életciklusát. Miután életet ad kölykeinek, védi, óvja a porontyokat és minden erejével az alom túlélésén szorgoskodik.


A játékmenet meglepően bonyolult: többféle mozdulatsor van jelen a Shelter 2-ben, a hiúzmama adott állóképességgel rendelkezik, nagyokat ugrik és különféle apró állatokra vadászik, amivel táplálja magát és a kölykeit. A kismacskákat olykor el kell vinnünk a folyóhoz, hogy azok inni tudjanak, úgy, hogy szájába veszi őket a nyakszirtüknél fogva. Ugyanakkor számtalan veszély leselkedik a családra, mint a nagyobb ragadozók és a zord természet.

A készítők ezen kívül nagyobb szabadságot is ígérnek. A Shelter 2 még idén megérkezik PC-re.

2.
2.
Yetikoma
Nagyon jó a hangulata nagyon jónak tűnik.
1.
1.
Cristiano
szép természetes hangulat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...