Middle-Earth: Shadow of Mordor - dátum és trailer

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 2.
  • Megjelenés
Link másolása
A Warner Bros. egy új sztorielőzetes társaságában jelentette be a Middle-Earth: Shadow of Mordor végleges megjelenési dátumát, és az előrendelői ajándékokról is lerántotta a leplet.

A Middle-Earth: Shadow of Mordor október 7-én fog megjelenni PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra, ezt egy új trailer társaságában jelentette be a Warner Bros.

A kiadó ezen felül leleplezte a játék dobozképét, és az előrendelői ajándékokról is beszélt: aki előre bizalmat szavaz a Monolith munkájának, egy extra skinnek és egy Test of Power nevű játékmódnak örülhet, utóbbi amolyan kaszabolós challenge mód, amiben még a játék rajtja előtt elkezdhetjük tápolni hősünket. Köszi, ArrowCross!

26.
26.
patka21991
Nem fizethetne a Warner tapasztalt cégeknek, hogy játékot csináljanak?
Creative Assembly - stratégia LotR
Bioware vagy Bethesda (bár inkább Bethesda) - RPG LotR
Ubisoft vagy Rockstar- nyílt világú akció LotR
Nem értem én ezt... A Lego LotR a BfME után a legjobb.
Egyébként marhára nincs a játéknak Tolkien hangulata. Aki olvasta a könyvet, tudja hogy ott nem a kaszabolásé volt a főszerep, hanem a karakterek jelleme meg a sztori (ezért lenne a legjobb egy RPG játék).
Új sztorit sem kellene kitalálni, rengeteg lehetőség lenne... Folytatás is felesleges, mellék sztorik is. Tolkien elég tartalmasan felépítette ezt a világot az elejétől a végéig.
23.
23.
mestermagyar
#21: Jólvan, lehet, hogy a hobbitban (na abból még csak a filmet láttam :P) picikét el volt túlozva ha jól emlékszem, de annyira nem vészes. Ott majdnem minden tünde fegyelmezett, jól lopakodik, örökké él, és jól harcol, DE a jellemüknek hála nem fognak bárkinek nekiugrani. Ez a szereplő viszont egy szimpla ember, aki természetesen minden fizikai tulajdonságát "birtokolja" tündének, varázslónak és orknak,..
21.
21.
goblinfing
#18: Hát még így se néz ki olyan opén mint legolas.
20.
20.
Shannaro
#19: Maximálisan egyet értek.

Tolkien már arra összehúzta a homlokát, ha a neveket nem úgy fordították, ahogy ő elképzelte, ezért a svéd, vagy a norvég fordítást (már nem tudom pontosan melyiket) vissza vonta. Na most ilyen játék miatt, ami még csak kis mértékben sem tükrözi az univerzumot, forog a sírjában.

Rakjátok ezt a játékot egy olyan ember elé, aki még nem találkozott vele, és a címe feltüntetése nélkül találja ki, melyik már kitalált világban játszódik? Hacsak nincs baromi nagy mákja, rengeteg fantasy univerzumot fel fog sorolni, mire eljut az Tolkien könyveinek világához.
19.
19.
mestermagyar
#15: Jó, akkor majd én is csinálok egy motorverseny-szimulátort középföldéről. Ne köss bele, nem gyűrűk ura!

Nekem az hiányzik inkább, hogy rohadtul nem tükrözi a hangulatot, amit tolkien könyve(i) áraszt. Mi értelme van a világnak, ha csak úgy hozzászőnek valami random karaktert, adnak neki szupererőt, és nesze harcolj. Itt látszik, hogy a játékhoz irták a karaktert, nem a karakterhez a játékot. Nem mondom, hogy nem találhatnak ki újat, de azt fogja egy író, írja meg, és rakja elém. Nem úgy néz ki, hogy bármilyen közép-földe alternatív folytatásokat író, elismert embert megkerestek.

Ez a gond az egésszel, hogy meghal az író, és mindenki folytatást akar/ bővíteni szeretné azt az univerzumot, erre jönnek össze vissza mindenféle alternatív sztorik random íróktól. Ezt össze kéne fogni ha eddig nem tették, mert azért mégiscsak jobb, ha nem ütköznek egymásba ezek a sztorik, vagy nincsenek hatalmas túlzások. Mint a metro regényeknél, csak ott még él az író.
18.
18.
mestermagyar
#16: Csak ezio az ac4-ből, aki itt úgy fel van tápolva, hogy egymaga szétkeszabol 20 szauront.
16.
16.
goblinfing
#15: Ez pontosan ugyanaz a nyávogás mint amikor a hobbitra azt mondják hogy "de ez nem olyan jó mint a gyűrűk ura.." Miért nem köt bele mindenki a star wars játékokba amiben nincs benne Luke Skywalker vagy Han Solo, de egyesek szerint lehetséges hogy már az se a star warshoz tartozik. Szerintem teljesen jól néz ki a játék, nekem pont azért tetszik mert nincs benne pl Legolas a fél isten meg Gandalf a halhatatlan.
15.
15.
simon 555
#9: Te hol olvasol itt Gyűrűk Urát? Ki mondta, hogy ez GYU játék? Én nem látom a címben...
Ez egy Middle-Earth játék, valszeg egy új franchise első része. Annyi köze van a GYU-hoz, hogyugyan abban a világban játszódik, ami mint tudjuk hatalmas.
14.
14.
mugen
Nem tudom, hogy feltűnt-e egyeseknek, de nem Lotr a cím, csak Middle earth. Véleményem szerint egy világon belül lehet különböző hangulatú történeteket is összehozni. Lásd példának az SW 1313-at, ha elkészült volna teljesen mást nyújtott volna mint egy Jedi Knight. Szóval szerintem nem kell még temetni a cuccot.
13.
13.
darklord947
Nem néz ki rossznak, de meg nem mondanám hogy Mordor-ban játszódig !
Baromi napos meg füves már csak a virágzó rét hiányzik.
Ja ahogy sokan mondták Assassins creed: shadow of mordor
12.
12.
Dízel
Mindenki nyugodjon le, messze meg a megjelenes, fog ez meg nem kicsit csunyulni. meg kesik 1-2honapot. amugy maga a jatek kiralysag, csak az az erzesem hogy olyan lesz mint manapsag majdnem minden jatek: minths egy techdemovsl jatszansnk, bemutatjs a project a fantasztikusan uj es kreativ ficsoroket, a nemesis rendszert meg a csuhi puhit. par szuper feny es arnyek effektet, de igazan lelek a jatekba nincs. Ugy visszuk majd ezt is vegig hogy kozben a szemunk sem rebben es a fejunk sem kapjuk fel semmire. ne legyen igazam mert amugy tetszetos meg ha mar egy csipetnyi GYU-ra hangulat van benne mar erdekes. kar hogy csak a frencsajzt herelik ki es huzzak le a rokabort rola.lehetne jobbat csinalni ami a rajongoknak is tetszene, olyat amit az egyik kolega is felvazolt az elobbiekben.mestermagyar nickel.
11.
11.
ulikedegs
talán az első olyan next-gen játék ami az mi-t preferálja és nem a grafikát. végre valamit megpróbálnak kihasználni a next genek a hardverből, hasikerül akkor iszonyatosan jó játékot kapunk. :)
10.
10.
N!ghtmare
#8: Esetleg a 6. érzéked azt is megsúgná, hogy mitől lesz csak 60-79% között? az én varázsgömböm azt mondja inkább 79-90% közötti értékekhez áll közelebb, most melyik hazudik? :D

A grafika rendben van, az atmoszféra tetszetős, jótól lopni meg nem bűn - tehát engem az AC-rendszer sem zavar... max. a történet tűnik sima bosszúhadjáratnak meg nem sok GYU-érzés fogott el de ezek még igencsak változhatnak ha elmélyedtünk pár órát a játékban.
9.
9.
mestermagyar
#7: Éppen ez a gond. Egy gyűrűk urának köze nincs az AC4 féle parkour és assasinos-lopakodós stílushoz.

Milyen lett volna egy eredeti történet-orientált, de szabadságot nyújtó játék, melyben mehetsz mindenfajta szereplővel. Aragornnal kardozgatsz egy kicsit kevésbé kaszabolósan, frodóval játszol egy kis dayz módusz-féleséget ahol el kell jutnod A pontból B-be, ésszerű "bújj el amint látsz valakit 1km-re" lopakodással persze. Íjászkodhatnál legolassal és bezoomolhatnál bárhova a szemeddel. Használhatnál teljesen egyedi relikviákat a sztoriból. Az eredeti sztori szerint haladna, de rengeteg tartalom lenne benne szabadsággal, nem kötelező az eredeti sztori, de annyira sem lehet eltérni hogy valami bénaság jöjjön ki belőle.
8.
8.
DIKKES
Van egy 6. érzékem amivel meg tudom jósolni a készülőfélben levő játékok átlagértékelését és sajnos ez a 60-79%-os kategóriában fog landolni...és ezt természetesen úgy mondom hogy hatalmas GYU rajongó vagyok és az első előzetes után ez a játék került a várólistám élére. Az imént zuhant a legaljára.:D
7.
7.
Gykrizsi
Imádom a Gyűrűk urát, imádom az AC-t, de ez így együtt...
Lehet, hogy jó lesz, de eddig túl semmilyen. Ha ránézek a játékra, meg nem mondom, hogy ez gyűrűk ura.
6.
6.
ulikedegs
hát akárki akármit mond, nálam ez kötelező vétel, nincs is felemelőbb érzés mint orkokat kaszabolni ezerszámra :)
5.
5.
Drazhar
Pontosan. Ha már a játékmenet innen-onnan lett ollózva, legalább lenne valami sajátos, nagyon dark-os hangulata az egésznek (főleg ha még ilyen tragédia is hatja át végig amit a videóban is látunk) erre semmi. Ez alapján semmi lélek nincs ebben a produktumban, csak tucat-tps.
4.
4.
Drought
#1: Eeeeeeeeeeegen. Nekem is ez a véleményem.
3.
3.
mestermagyar
#2: Assasins creed: shadow of mordor...
2.
2.
azureknight0715
De rohadtul hiányolom a klasszikus gyűrűk ura zenéket belőle. Bár igaz hogy kicsit sem hasonlít gyűrűk urára, attól eltekintve hogy orkokkal kell harcolni.
1.
1.
N!ghtmare
Jónak tűnik az eddigiek alapján, eléggé várom.
Egyetlen problémám vele, hogy az égvilágon semmi Gyűrűk Urás hangulata nincs, ennyi erővel lehetne más is a címe.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...