Frissítve: EA Sports UFC - kiszivárgott a dátum

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 7.
  • Pletyka
Link másolása
Egy áruházban lőtt promóciós anyag fotója szellőztette meg a EA Sports UFC megjelenési dátumát. Ez alapján már júniusban hódolhatunk a ketrecharcoknak, ráadásul az előrendelők megkapják Bruce Lee-t is.

Az AllGamesBeta Twitter-oldalára került fel az alábbi kép, amit egy áruházban lőttek a szemfülesek.

A reklámanyag tanúsága szerint június 17-én érkezik az EA Sports UFC PS4-re és Xbox One-ra, ráadásul az előrendelők megkapják a "kevert harcművészetek atyját" is, azaz Bruce Lee-t játszható harcosként. Természetesen az EA hivatalos álláspontjáig tekintsetek pletykaként a hírre.

Update! Kaptunk egy trailert, ami megerősíti a fent leírtakat: a UFC tényleg június 17-én jelenik meg, és az előrendelők tényleg megkapják Bruce Lee-t.

Csavar a történetben viszont, hogy Bruce Lee-t amúgy is fel lehet oldani a játékban, ha valaki végigtolja a kampányt legalább Pro fokozaton, az előrendelői ajándék mindössze az "azonnali" hozzáférést biztosítja.

5.
5.
akela_hun
nagyon jól néz ki. sport játékok terén meg autós játékokban verhetetlen a konzol. mellesleg kérdezték előzőleg miért nem adják ki pc-re? azért mert akkor senki nem venne konzolt. miután most abból az árból amibe kerül a nextgen konzol jóval erősebb pc-rakok össze semmi köze a rinyálásnak.
3.
3.
Ghost26Dave
2.
2.
pucu9011
PC-re miért nem adják ki?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...