Bound by Flame - mindenki egy hősért kiált

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 19.
  • Képek
Link másolása
A szombat Bound by Flame-nap. Így megy ez már hetek óta, s ezúttal sem kellett csalatkoznunk a Spiders csapatában. Mozgókép helyett öt állóképet kaptunk az akció-RPG-ről, melyek a hőstípusokat mutatják be.

A Bound by Flame-ben a karakterünk nemét, kasztját és kinézetét is meghatározhatjuk, ráadásul sok minden függ a csatlósainkkal való viszonytól is. Aprólékos párbeszédek és románcok várnak ránk, ha pedig okosan craftolunk páncélt vagy fegyvert, jelentős előnyre teszünk szert a harcokban.

A játék május 9-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

5.
5.
Dark_Temptation
vegyes érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban. videók alapján amiket láttam 1x fuhh ez ronda nem tetszik.. máskor meg ahh de jól néz ki. most megnéztem a képeket és néhol olyan élettelenek az emberek, hogy nemigaz, mintha 1 alsókategóriás mmo arcokat néznék.
3.
3.
petimanus
Akárhogyan nézem ezt a játékot, számomra abszolút nem tűnik különlegesnek. Nem igazán látom olyan aspektusát, ami egyedibb lenne. Még csak hangulatban sem tudom azt mondani, hogy saját atmoszférával bírna. Tévedjek, de szerintem ez nem fog nagyot aratni. Szerintem csak a történetben bízhat : /
2.
2.
Cristiano
nem lesz valami nagy szám
1.
1.
N!ghtmare
A Dragon Age tescos változatának tűnik, de nem akarok gonosz lenni vele mert én még így is várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...