Frissítve: Bejelentették a Killing Floor 2-t

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár a januári Steam-adatbázis szivárgása után nyílt titokként tekinthettünk a Killing Floor 2-re, a Tripwire Interactive csak most erősítette meg hivatalosan a zombis cím folytatását, amely még betegebbnek ígérkezik.

A 2009-ben megjelent Killing Floor a Steam egyik nagy meglepetése volt, 2,5 millió példányt értékesítettek belőle, így szinte borítékolhatuk, hogy a Tripwire egy folytatással rukkol elő. A Red Orchestra-sorozat útját is egyengető fejlesztők szerint a második rész "annyira beteg lesz, amennyire csak lehetséges".

Elsőnek ott van az erőszak kérdése, a zombikat immáron aprólékosan csonkíthatjuk meg, minden levágott vagy robbantott testrész egyedi, a recept nem változott a második részben. A Killing Floor 2 egy egyszerű játék, kell egy fegyver, ölöd a holtakat, amiért pénzt kapsz, így jobb mordályokba ruházhatsz be.

A játékra végre elegendő pénzt költhetett a fejlesztő, így minden karakter mozgásáért motion capture felel, minden nyerő ötletet belepakolhatott a játékba. Lesz belső és külső nézet, közelharc és tűzharc, ahogy a csövön kifér. A csapat létszáma is ötven főre ugrott.

A Killing Floor 2 a Steam Early Access programjában landol valamikor a jövőben, és lesz SteamOS-es változata is.

Update! Időközben befutott az első teaser trailer, illetve egy rakás új screenshot is. Most már tudjuk, hogy lesz egy részletes közelharci rendszer a Killing Floor 2-ben, rengeteg fegyvert használhatunk és szabhatunk testre a régi mordályoktól kezdve az "őrült tudósok" alkotásaiig. Az új ellenségtípusok mellett továbbfejlesztett perkrendszernek örülhetünk. Hatjátékos kooperatív módot is találunk a produktumban, de a single sem hiányozhat.


24.
24.
Juha
#23 valamikor valahol mindenkinek ki kell élnie magát, valaki sportol, vki szexel, vki játszik és van aki trollkodik. Addig kell örülni míg trollkodik, és addig sem nemzi meg utódját.
22.
22.
TheNick
Nem védeni akarom az Early Access rendszert, de attól még ha nem akarod, nem veszed meg. Attól, mert valami teljes játék, nem garantálja, hogy hozza is az elvárt minőséget.

Teljes mértékben elfogadom, ha nem jön be valakinek, nekem sem nagyon, de ezt a hisztis, visítós, sírós hangnemet nem tudom felfogni.
17.
17.
TheNick
Az áron gondolkoztam még. Az első részét én is kedveltem, egy kis darálás kikapcsolta az embert, ha úgy volt kedve. Igaz jó régen vettem elő, talán egy kicsit már meguntam.

Az első epizód steames ára még mindig 20 euró, a másodikra egyértelműen sokkal több pénzt költöttek és már mondhatni brandje is van, még ha nem is AAA címről van szó. Tartok attól, hogy elszámolják magukat és túlságosan magas lesz az ár.
16.
16.
Juha
#14,15 Igen, és nem.
early access (megint EA a röv.?) tökéletesen jó arra, hogy egy fejlesztögárda megbizonyosodjon arról, hogy van igény az általa fejlesztett produktumra vagy sem, esetlegesen visszajelzések alapján változtathatnak pár dolgon.

DE ha sokan kezdik el alkalmazni ezt a mintát, akkor elveszlik a lényeg, tehát fél/negyedkész játékokkal szórakázhatunk életünk végéig, és a kiadónak semmi felelössége nincs, hisz majd lesz végleges verzió... Majd...
Majd...
Majd...
Ja, bocs, majd a köv. Genre lesz, és fullmátrix-támogatással, de azért adunk még ki videókat, hogy milyen is lesz MAJD!
15.
15.
turleysqt
#14: Ja, és egyébként sok játéknál arról szól, hogy egyáltalán megtudjon jelenni.Még mielött lett volna ilyen feature,segítettem be kisebb munkákkal, kis fejlesztő studióknak apróért, mert kajára alig van pénzük az indie fejlesztőknek sokszor, náluk pl 100 vevő megoldott volna sok gondot.
13.
13.
Maestro_O
Akit érdekel magyar kf szero az Join!!!
79.172.213.24:7707

Ha Help kel!!

http://sgforum.hu/forum.php3?azonosito=Learn2Play
12.
12.
Extol
Sokat nyomtam ez elsővel, várjuk ezt is
11.
11.
bodortamas1
Várom, jó lesz újra egy kis agyatlan zombi hent, rég nem játszottam már ilyennel :)
8.
8.
Wasp_
Aki játssza az első részt nézzen fel ide :) www.killingfloorhun.tk
7.
7.
TheNick
#6: Hupsz, az elejét benéztem.
6.
6.
TheNick
#3: UE3 három, de a fejlesztők azt mondták eléggé átszabták.
5.
5.
Cristiano
várom sokat nyomtam első részével
4.
4.
pjoco
Rengeteget toltuk haverommal. Várom szeretettel. Nyami.
3.
3.
elfdefender
Vagy 150 órát elszórakoztam az első résszel, pedig nem vagyok nagy multisarc, úgyhogy erre is nagyon kíváncsi vagyok. De milyen motorral fog ez kijönni, UE4?
1.
1.
Ecneb
Steam Early Access részt olvasva el is ment a kedvem, pedig a képek csábítóak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...