Shadow of Mordor - videón a fegyverek és a rúnák

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 19.
  • Videó
Link másolása
Talion, a holtából visszatért kósza előszeretettel turbózza fel fegyvereit, s ehhez csupán rúnákat kell szereznie. Minden rúna más és más hatásokkal vértezi fel a szerszámot - nézzük meg mindezt közelebbről!

A Middle-Earth: Shadow of Mordorban a fegyvereink fejlesztésének kulcsai a rúnák. Ha szert teszünk egy ilyenre, új hatást kölcsönözhetünk a kardjainknak és az íjainknak. Epikus rúnákat is találunk a programban, ha ügyesek vagyunk, de craftolhatunk is magunknak, egyedileg szabva testre az adott fegyvert.

A játék október 7-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

41.
41.
Juha
Nincs is kanál! Izé, anál... vagy mi. Nincs LotR! Na. :-)
40.
40.
sebtapasz
hmmm...ez az a játék, amit már a megjelenés előtt elkezdett a nagyérdemű lehúzni??? :) pedig elég jónak néz ki....
39.
39.
roli33
Ez teljesen jó! Csak legyen játszható is! Azzal meg nincs baj, hogy a Gyűrűk Ura "univerzumában" játszódik. Gondoljatok csak a Star Wars-ra: játékok, képregények, könyvek. Igaz, ezeknek pár hete nincs közük az eredeti műhöz, azaz a filmekhez (hivatalos bejelentés szerint). De akit zavar , hogy ennek a játéknak valamilyen szinten köze van a Gyűrűk Urához (annyiban, hogy Mordor meg orkok), az gondolja azt, hogy nincs :D
38.
38.
pjoco
Imádom mikor két okos ember veszekedik. Olyan jókat lehet rajtatok kacagni srácok. :D
37.
37.
manderel
#35: Nem valószínű mivel nem Gyűrűk Ura játék, a God of War-ra meg nem is hasonlít.
35.
35.
D-day
Ez mi, Gyürük Ura God of War keverék? xD
34.
34.
Shannaro
#31: A zenéket azért nem azokból szedték ki, mert nem volt meg rá a joguk. De szerintem nem is lett volna értelme, hiszen nem a filmeket dolgozza fel a játék, és különben is, a filmek tartalmának a hangulata köszönőviszonyban sincs a játékéval. A filmek a kalandokra épülnek, egy kis humorral fűszerezve, a játék meg egy sima hack'n'slash (na jó nem teljesen, de sokkal inkább az akció felé megy el). Az orkok meg beszélik a közös nyelvet is.

Torpexnek: kár összehasonlítani a könyveket, meg a filmeket: a könyvek sokkal nagyobb drámai értéke van, mint a filmeknek, ennek ellenére mind a könyv, mind a film a saját kategóriájának az egyik legjobbja.

Swenton tökéletesen összefoglalta a lényeget, vagyis csak a cím utal Ardára, mint helyszínre, de már a jelenetekben is egy gyönyörű tájat jelentetnek meg szép kék égbolttal... Mordorban hol az isten háta közepén van ilyen szép környezet??? Arról nem is beszélve, hogy az orkok nem bírják elviselni a napfényt. Így kifigurázni egy műfajalkotó író munkáját már bűncselekmény.

Ha más cím alatt adnák ki, még imádnám is, de így sem azt mondom, hogy rossz lesz, hanem azt, hogy az eredeti világ megcsúfolása.
33.
33.
Stranger
#29: Egy ilyen című játéknak legyen már egy olyan hangulata amilyet a filmek vagy könyvek adnak... Ebből nem jön át semmi olyasmi... sőt, a képességek, a történet teljesen el is üt az egész világtól...
Legalább ne lenne ennyire AC copy... Azon se csodálkoznék ha a végén egyszer csak jön egy töltőképernyő és Desmond kiszáll az Animusból, hogy de jó volt ebben a mesterséges világban kalandozni..
https://www.youtube.com/watch?v=VaoGpxSK-f8
32.
32.
RetecH
Bár van egy olyan érzésem, hogy nem fog nagyot ütni a játék, de még így is várom.
Ezt a torpex srácot amúgy miért nem bannolják már végre? Pont az ilyen 13 éves, teknősbéka értelmi és kultúrális szinten lévő megmondógyereket teszik tönkre az itteni közösséget. De legalább trollkodni tudnának... a beszólási képességeik megállnak a "köcsög vagy" szinten.
Na most mindjárt megkapom a magamét és én is le leszek köcsögözve :/ (jaj neee, csak nehogy leköcsögözzön)
31.
31.
kastorhun
A zenéket nem értem miért nem vették ki a gyu-ból és a Hobbitból hiszen azoknak vannak a filmipar legjobb zenéi, és az orknak 1:20-nál nem fekete beszédül kellene beszélnie.
29.
29.
Dark_Temptation
úristen. ki nem szarja le, hogy nem lesz gyűrűk ura hangulata? lépjetek már túl rajta. ez 1 jó játék lesz és kész. ennyit rinyálni.. O.o
28.
28.
swenton
Torpex nem értem miért kell ennyire belekötnöd mindenkibe. Igaz, nincs a címben, hogy lotr, de ott van, hogy közép földe, szóval ugyanazokra a szabályokra épül mint a lotr. Egy dúnadán ne legyen már halhatatlan, ne támadjon fel és ne legyen varázsereje. Olvastam a Szilmarilokkal kezdődően nem egy könyvét, az eégsz teremtéstörténetét középföldének, de nincs semmi köze ahhoz a világhoz. Szóval akkor a középfölde se legyen már bent a nevében, mert ahhoz se nagyon épül. Átvett fajokat és neveket? Juhú, de sztem ettől még nem kéne ilyen névvel ellátni. Szóval mielőtt egyedül belekötsz 20 emberbe gondold már vég, hogy mire is akarnak kilyukadni...
27.
27.
Én nem fogok veled egész éjszaka veszekedni,de még annyit le írok,hogy takarodjál el innen,oszt nyald ki a játék készítőknek a seggét,meg igyad a vízedet meg a tejedet!
24.
24.
Gorrister
#9: Látom nem jött át a mondanivaló. Nem azzal van problémám hogy ez Gyűrűk Ura játék e vagy sem. A gondom az, hogy szerintem egy bármilyen stílusú (fantasy, scifi, horror, stb.) játékba nem illik egy tök más stílusú menürendszer.
21.
21.
Én egyszer írtam le,hogy semmi köze a LotR-hoz,te bazdmeg KÉTSZER írtad:

"Igen,semmi köze,ez nem gyűrűk ura játék.
Ez baxottul nem gyűrűk ura lesz."

Na köcsög,mi ez ha nem egyetértés?

18.
18.
13.
Ha egyet értesz abban hogy "Ez baxottul nem gyűrűk ura lesz" akkor mi a picsáé okoskodsz te szerencsétlen,hogy:
"6.

Igen,semmi köze,ez nem gyűrűk ura játék.

További tévhitben élőknek,vagy olvasni nem tudóknak.:

Ez nem gyűrűk ura játék."

15.
15.
drat576
Tolkien világa > (relációs jel) LOTR
14.
14.
Altertamas87
Csak tudnám mit agresszívoskodsz és erősködsz.
12.
12.
Altertamas87
Nem gyűrűk ura játék? Nem gyűrűk ura? Akkor miért ez a címe: ,,Middle-Earth: Shadow of Mordor" ? Nekem ez valahogy a Tolkieni világhoz kapcsolódik...
10.
10.
Corran
Ez egy fantasy Assassins Creed LOTR SPINOFF lesz. Különben meg annak egészen jól néz ki, én várom. Nem véletlenül csak Middle Earth a címe, de jól néz ki, ilyen valódi fantasy témájú AC stílusú cuccunk nem nagyon van, szóval jól fog jönni.
9.
9.
simon 555
#3: "Nem akarom, hogy egy Gyűrűk Ura játék közben akárhányszor belépek a menübe mindig kizökkenjek a játék hangulatából"

Akkor nem lesz gond, mert ez nem Gyűrűk Ura játék:)
8.
8.
manderel
Emberek. Annyian mondjátok hogy semmi köze a LotR-hoz. Látjátok a címében? Ez nem gyűrűk ura játék. Nem is kell, hogy köze legyen hozzá. Ez egy a Gyűrűk ura világában, és azon belül is Mordorban játszódó játék, a LotR történéseitől teljesen függetlenül.
7.
7.
Drought
Az a vicces, hogy a játék jónak ígérkezik, de tényleg semmi LotR hangulat nincs. Zéró. Kicsit paradox az egész. Gondolom lotr brand alatt könnyebben elkél.
6.
6.
Nevetséges,semmi köze a LotR-hoz.
5.
5.
sikwitit
Ez bejövős. Várom én is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...