Sztoritraileren a Middle-Earth: Shadow of Mordor

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 22.
  • Videó
Link másolása
A Warner nem aprózza el, a héten már a második előzetest adja ki a Middle-Earth: Shadow of Mordorról. Ezúttal a történetről tudhatunk meg pár érdekességet. A főszereplő, Tailon hangját - minden meglepetés nélkül - Troy Baker adja. Hűha!

Csupa iparági művész kölcsönzi a Middle-Earth: Shadow of Mordor szereplőinek hangját. A főszereplőt például korunk legjobban foglalkoztatott kiválósága, Troy Baker szólaltatja meg. Ő volt a The Last of Usból Joel, a Batman: Arkham Originsből Joker és az inFamous: Second Sonból Delsin. Olyan ő a videojátékokban, mint a magyaroknál Csőre Gábor.

Nolan North ezúttal egy rosszfiúnak, a Black Handnek adja a hangját, a Mass Effectből ismerős Alastair Duncan lesz Wraith, a Halo 4-ből ismerős Laura Bailey Iorethként szólal meg, míg Liam O’Brien adja Gollum rekedtes hangját.

A játék betétzenéiért a számos díjat elnyert Garry Schyman felel, akinek többek közt a BioShock Infinite muzsikáit is köszönhettük. 

A játék október 7-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re. Ha hiányoltad már a sztoritrailert, akkor tessék, vesd rá magad:

10.
10.
ulikedegs
#6: entek, elfeket magunk mellé állítani, a " jó oldal"-t már nem kell a " jó oldalra" állítani, mert már ott vannak.
9.
9.
mdr88
#7: ha jól emlékszem az első részleteke.. akkor ezt a mágiát kedves hősünk halála után "szerzi", mivel ennek segítségével kel új életre
8.
8.
JackBauer
#7: Azért nincs LOTR érzésed mert ez nem LOTR:D
7.
7.
Stack
A játék nagyon jónak tűnik, habár nekem semmi LOTR érzése nincs...
Túl dark-os, túl brutális. Tudom hogy Mordor-ra ezek jellemzőek, de akkor is.... Valahogy az ilyen szintű mágia nem illik egy egyszerű "halandóhoz" még ha az egy északi Dúnedain is.
6.
6.
Dízel
huh ez baromi jó trailer lett! már letettem a LOTR feelingről, ez más lesz, de baromi jó!
A story annyira nem jön be mondjuk, orkokat kell magunk mellé allítatni... másokat is lehetne, óriások, entek, elfek stb...oke tudom mordorba ilyenek nincsenek, de hát azért na. fantázia...
a lényeg! baromi jó lesz!
5.
5.
JackBauer
Szauron pupillája itt is emberi alakot ölt mint a hobbit filmben. Dejó:D
4.
4.
moonborn
Szinte egymás után jön ki három olyan játék amit várok ebben az évben,úgy néz ki már most el kell kezdeni félretenni a pénzt
3.
3.
Corran
Jó trailer... de a pöcsöm ez a zene? Miért kell az ilyet odaerőltetni, ha nem is illik oda?
2.
2.
Dark_Temptation
a wraith hangja nem robert atkin downs? én úgy hallottam a trailerekben. nagyon ütős előrendelve! :) <3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...