Júliusban új kiadást kap a Forza Motorsport 5

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha eddig halogattad a Forza 5 megvásárlását, akkor július végén jól jársz, elvégre jön a Forza Motorsport 5: Racing Game of the Year Edition, amely az alapjáték mellett már néhány DLC-t is tartalmaz - de nem mindet.

A Turn 10 Studios bejelentette, hogy július 22-én érkezik a Forza Motorsport 5: Racing Game of the Year Edition Xbox One-ra.

A csomag tartalmazza az alapjátékot, 18 új pályát, valamint a Top Gear autócsomag 10 letölthető verdáját. Az új csomag 70 euróba fáj majd.

Ha a játék összes letölthető tartalmára fáj a fogad, ahhoz továbbra is Car Pass szükséges, mivel az új kiadás nem tartalmaz minden DLC-t.

8.
8.
anarchoid
Amugy ahogy F4 is ezis kimondottan autos gammak szerelmeseinek szol van ugyan benne konnyites de az kikapcsolhato es akkor 100% os vergeco szimulator lesz belole. + buli a drivatar funkcio (a jatekaidat veve alapul letrehoz egy AI-t aki/ami a te technikad esszenciajat alkalmazza es amikor vki nem multizik, akkor masok drivatarjai ellen jatszik (ergo ai elegge valtozatos) annak fuggvenyeben hanyszor jatszik a drivatarod masokkal, milyen eredmenyt er el es milyen gyakran logolsz be a jatekba a drivatar ingame cash-t "gyujt" neked amit elkolthetsz autokra vagy azok speckozasara igazi tunning + dekoracios kanaan (ahogy 4 is volt) oszinten szolva nekem 4nel nemtunik jobbnak a grafikaja talan csak 10-15% -al egy havernak csinalt kedvcsinalo :

https://www.youtube.com/watch?v=erGmTpyxzMc

(haver F4-et tolta nalam mindig ;)
7.
7.
anarchoid
#5: ne tantoritson el - usa marketplacerol 13-14k egy gamma hasznaltan adnak 10k alatt is gammakat....

nekem f5 csak haverok miatt van ;) az "intro" x versenyen valo vegigvezetes is gyotrelmes volt ;)
6.
6.
Akee92
#4: Igen, természetesen... :D
5.
5.
Akee92
Basszus a laptopom a tavaly év végére/az idei évre alkalmatlanná vált arra hogy friss játékokkal játszak, épp ezért erősen hezitálok a gépújítás és a nextgen konzolok között, de a PS4-től és az XBOX One-tól folyton eltántorít a játékok ára. 18 ezer egyetlen címért szerintem baromi sok. Ha lefaragnának az ősszegekből 3-4 ezret na akkor azt mondanám hogy korrektek lennének, de így...
4.
4.
JackBauer
#3: Gondolom az első kommentelőnek menrt a válasz. :)
3.
3.
Akee92
Ezt már tavaly év végén kiadták, csak most kap egy Game Of The Year kiadást...
2.
2.
Cristiano
ez nincs meg be szerzés azonnal majd.D
1.
1.
DON GONDOCS
Még kiadnak egy Forzát a Horizont 2 előtt. Remélem abból sem spórólják ki a tartalmat és kapunk egy igazi folytatást nemcsak az első réssz kissé felturbózott változatát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...