E3 2014: Diablo III - Shadow of the Colossus DLC

  • Írta: Arell
  • 2014. június 11.
  • Rendezvény
Link másolása
A Blizzard a közönség elé tárt egy új, PlayStation-exkluzív Kolosszus-szettet, és egy - főleg a Monk kasztra fókuszáló - patchet is kiadott, mely néhány kiegyensúlyozottsági aggályt hivatott orvosolni.

A Blizzard egész eddig gyúrt a konzolokra megjelenő Diablo III: Ultimate Evil Edition promózására, és nem sokkal ezelőtt lerántotta a leplet egy Shadow of the Colossus-témájú vértfestésről is, mely a PS3- és PS4-tulajdonosok számára lesz hozzáférhető.


Emellett a cég feltöltötte a legújabb, 2.0.6-os foltot a PC-verziót birtoklók számára, mely sok más javítás mellett több jelentős változást eszközöl a Monk kaszton. A Blizzard megerősítette a Momentum passzív képességet, hogy egyensúlyban legyen a többi Monk skill-lel, és a kapcsolódó Legendás tárgyak hatását is megnövelte. Az egyedi alapanyagok szükséglete teljesen el lett távolítva a Legendás eszközök készítésénél, ezt a folthoz járó magyarázatban azzal indokolták, hogy korábbiakban a tárgykészítés olyan - nem ideális - játékmenetet eredményezett a felhasználók körében, ami miatt szükségessé vált ez a lépés.


Egyelőre sajnos nincs információ azt illetően, hogy a Shadow of Colossus- és a korábban említett The Last of Us-tartalom mikor válik elérhetővé.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...