Bezár a Murdered: Soul Suspect fejlesztőstúdiója

Link másolása
Bár hivatalos közlemény még nem érkezett, a GeekWire értesülései szerint bezár a Murdered: Soul Suspectet és a Dark Voidot fejlesztő Airtight Games. A redmondi központjukban minden irodai eszköz eladásra kerül.

Úgy tűnik, bezárja kapuit a Airtight Games, mely olyan játékokat fejlesztett, mint a Quantum Conundrum vagy a pár hete megjelent Murdered: Soul Suspect. Bár hivatalos megerősítés még nem érkezett, a GeekWire szerkesztői ezt a képet lőtték a stúdió rendmondi központjánál:

A kép tanúsága szerint a felszerelések eladásra kerülnek, a stúdió pedig bezár. Bent hasonlóan szomorú kép fogadta a GeekWire embereit: üres asztalok és pár régről begyűjtött E3-díjat találtak.

A Murdered: Soul Suspect június elején jelent meg, és bár az előzetesek alapján jónak tűnt, kritikailag nem hozta meg a várt sikert. Tesztünket itt olvashatjátok el róla.

7.
7.
#1: Ja mondod ezt ugy, hogy tippem szerint egy iskolaba vonod a beled.
Vagy valmi gazdag szulo huylegyerek lehetsz.
Azert remelm te is jarzsz majd jo sokaig abban a cipoben emiben azok most...
Kocsog.
6.
6.
LeBlanc
#1: azt a rohadt, te aztán keményen próbálkozol
5.
5.
Tyranio
#4 Vagy az Unemployed Simulator, de az nem lenne elég elrugaszkodott a valóságtól.
4.
4.
Chrysh
#1: Befigyel az Empty Office Simulator :D
3.
3.
Ezt nagyon sajnálom! Oké, hogy a játékmenet, átlagos volt, ettől függetlenül, maradandó élményt adott, amire mostanság nem sok játék volt képes.
1.
1.
Tyranio
Az üzleti élet kegyetlen.
Karrierjüknek talán egy hamarosan megjelenő Középszerű Játékfejlesztő Szimulátor állít emléket. Habár az lehet, hogy nem olyan vonzó mint a kecske, fű vagy kő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...