The Witcher Adventure Game - elindult a zárt béta

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 4.
  • Korai verzió
Link másolása
A The Witcher-univerzum bőven elbír egy táblajátékot is, hogy ez pontosan milyen lett, arról a multiplayerre kihegyezett zárt bétateszt során győződhetsz meg. Feltéve, ha regisztrálsz rá, és előrendeled a The Witcher 3-at.

A The Witcher Adventure Game digitális változatának zárt bétateszte már elérhető a GOG-on. A multiplayerre kihegyezett táblajátékot egyelőre csak PC-n és Macen próbálhatjuk ki. A végleges változat egyébként Androidra, iOS-re is megjelenik idén, pluszban lesz belőle egy valódi dobozos társasjáték is.

A CD Projekt RED csak néhány játékost választ ki a bétára. Mindenek előtt regisztrálnunk kell rá ezen az oldalon, és az sem árt, ha előrendeljük a The Witcher 3: Wild Huntot a GOG.comon.

A teszt célja az, hogy a fejlesztők visszajelzést kapjanak a játékot kiszolgáló infrastruktúráról és a GOG Galaxy-ről, a lengyelek új, DRM-mentes online platformjáról.

16.
16.
Ehrmahgehrden
Várjunk már egy kicsit. Az én kommentjeimet miért is törölték ki ?
11.
11.
Tyranio
#8 Ha te mondod. Aki kétszer is hozzászól egy témához, hogy kinyilvánítsa érdektelenségét az biztosan közömbös a témával kapcsolatban. Mondanám, hogy trollkodni próbálsz, de annyira egyértelmű vagy, hogy azt a szándékot kizártnak tartanám ilyen "körmönfontsággal". Marad a figyelem utáni vágy, amit ez a két neked intézett hozzászólásnak ki kellett, hogy elégítsen, szóval remélem, hogy elégedett vagy.

Csirió
9.
9.
DON GONDOCS
A witchernél jobb rpg-t rég játszottam, Talán a Dragon Age vagy a Skyrim, és a Two Worlds II kötött le még hosszú ideig.
4.
4.
Tyranio
#3 Ha nem érdekelne akkor nem szóltál volna hozzá.
2.
2.
Tyranio
"The next big thing" Ha jól hallottam, akkor ha ha ha.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...