Konzolokra is megjelenik a Shadow Warrior

Link másolása
Megkésve ugyan, de jelen generációs konzolokon is tiszteletét teszi a tavaly ősszel megjelent Shadow Warrior remake. Szerencsére nyomott áron kaszabolhatunk a konzolos verzióban.

Idén ősszel, nagyjából két évvel az eredeti PC-s megjelenés után PS4-en és Xbox One-on is tiszteletét teszi a Shadow Warrior. A játék egyúttal most mutatkozik be először konzolon is.

A tavaly ősszel megjelent Shadow Warrior egy reboot volt, mely az azonos című 1997-es 3D Realms-játékot gondolta újra. Sok vér és old-school játékmenet jellemezte a Flying Wild Hog FPS-ét. A konzolos verzió elvileg teljesen meg fogy egyezni a tavalyi PC-sel. 

14.
14.
Raam989
#13: Azért, vagyok felháborodva, mert nézegetem a híroldalakat (pl egy hir24-et) és azon szörnyülködök, hogy mennyi írástudatlan és buta ember van a földön. Ez a Christiano gyerek meg a csúcsa mindennek, bár csak a véletlen műve, hogy pont itt és pont nála telt be a pohár. Mondjuk leszarnám az egészet, de pont a minap szólt be valaki egy apró elírás miatt (konkrétan a Magyarországot kisbetűvel írtam, mert nem nyomtam le elég erősen a shiftet), erre nekem ugattak, hogy mekkora paraszt vagyok...
13.
13.
Quent1n
#12: Miért? Mi olyan zavaró benne, most komolyan? Hírenként benyög egy ilyen 3-4 szavas cuccot aminek még értelme is van, aztán ennyi. Nem szól be senkinek, nem kezd flamewar-ba, nem trollkodik meg semmi. Engem egyáltalán nem zavar még csak át se kell görgetnem olyan rövideket ír :)
10.
10.
GAMEROD
Jó játék, de szerintem semmiben nem hasonlít az eredetihez. Teljesen külön hangulatvilág a kettő.
9.
9.
BloodyDeath
7.
7.
Raam989
#3: Baszd meg, komolyan kiakasztó vagy! Ha már nem tudsz érdemben hozzászólni egy cikkhez, legalább helyesen írd le a semmit! Pont, vessző, nagybetű, helyesírás. Ha diszlexiás vagy, még akkor tudnod kell, hogy a mondatot írásjellel zárjuk.
6.
6.
Tyler89
Ezazzz! Anno irigykedve néztem a bátyámat, mikor ezzel játszott PC-n. Biztos beszerzem majd, ha lesz már PS4-em!
5.
5.
Ezt mar nagyon varom, de ez mar fel eves hir, most mi az uj benne?
4.
4.
Ooorky
Ha valakinek anno kimaradt volna:
https://www.youtube.com/watch?v=pwjB2Re_Sso
3.
3.
Cristiano
1 x végig játszódtam remek játék
2.
2.
crytek
Anno úgy volt hogy a konzolos mellett lesz egy pc-re is grafikailag felturbozva.
Abból akkor nem lesz semmi?
1.
1.
shooter1234
1x végigvittem, nem váltja meg a világot, de feszültséglevezetésnek baromi jó (a magyar felirat is jó volt pc -n). Meg amúgy is szeretek ilyen -olyan fejlesztési pontok meg pénz elköltésével szöszmötölni a játékokban. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...