Black & White 2: Battle of The Gods bejelentés!

  • Írta: Drago
  • 2006. március 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A pár héttel ezelőtt pletykák igazzá váltak, a Lionhead ma bejelentette, hogy készül a Black & White 2-höz a kiegészítő.
A pár héttel ezelőtt pletykák igazzá váltak, a Lionhead ma bejelentette, hogy készül a Black & White 2-höz a kiegészítő.

A háború az Aztékok és a szövetségesek közt véget ért. Az aztékok őrült álma, hogy lerombolják a bolygót összetűzésbe került az okosabb és erősebb görögökkel. És ami mindennél fontosabb, összetűzésbe került a görög istenekkel.

Az azték katonák hullái borították a vidéket, de egy kisebb csapat, aki túlélte őket, nem fogadta el a vereséget, a nemzetük halálát. Hosszú hónapok árán Totemeket építettek. Oltárt emeltek a legyilkolt katonák ezreinek. Aztán, lassan, elvonszolták a holtesteket a földről. A Totemekhez vitték és egekig zengő ének közben feláldozták őket. Hosszú ideig semmi sem történt. De minden hívő tudta, hogy az önfeláldozások nem maradhatnak válasz nélkül.


Aztán megtörtént a lehetetlen. Ahogy egyre több testet vonszoltak a máglyára, egyszer csak egy villám szelte ketté az eget. Elég volt a felhalmozott halottak arra, hogy megidézzenek egy új istent. Lemészárolt seregből született, éppen ezért nem volt átlagos isten. Egy isten volt, kit még előtte nem látott senki. A világon először az Élőhalottak istene jelent meg. Ekkor a föld elkezdett rengeni. Ez az azték istenség egy egész seregnyi holtestet emelt a felszínre. A Halál közeledett...

Már elfoglaltad az Édent és legyőzted a törzseket, de a Battle of Gods-ban vissza kell térned ide, ahol egy még erősebb és hatalmasabb ellenféllel találod magad szembe - a rivális istennel, aki elhatározta, hogy megtéríti hívőidet és az Éden vezérévé fog válni.
Mostmár isten harcol isten ellen és végül csak egy maradhat.

A Battle of The Gods egy teljesen új lényt, 2 új vidéket és 4 új csodát, ezen felül 6 új kihívást (challenge) és más érdekességeket fog tartalmazni.

A kiegészítő lemezt a Lionhead fejleszti és kora tavasszal, pontosabban márciusban adják majd ki. Pontos dátumot, illetve árat késöbb jelentik be.
1.
1.
rocko
Szerintem jo volt, bar sajnos a gepem nem vetitett igazan szep kepet rola. Remelem mire ez megjelenik, be tudok szerezni egy jobb videokartyat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...