Idén érkezik a zombis Counter-Strike

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nexon Europe bejelentette, hogy idén egy zombis témájú free-to-play shooterrel jelentkezik, amely a Counter-Strike-on alapszik. A Counter-Strike Nexon: Zombies természetesen az online örömökre lesz kihegyezve.

A játékfejlesztők mindig képesek meglepetést okozni. Őszintén szólva nem hittük, hogy a Counter-Strike-ról még egy bőrt le lehet húzni, pedig de. A Nexon Europe bejelentette, hogy egy új zombis témájú online FPS-t dob piacra Counter-Strike Nexon: Zombies néven.

A már ismert játékmenetet gyors, agresszív és veszélyes zombikkal bolondítják meg. Az alkotásban helyet kap a két közkedvelt játékmód, a Hostage Rescue és a Bomb Diffusion is. A fejlesztőcsapat vezérigazgatója, Kenny Change úgy fogalmazott, hogy a Counter-Strike Nexon: Zombies az új és a veterán játékosokat egyaránt megszólítja majd, és az utóbbiak meg fognak lepődni az újdonságok láttán.

Őszintén reméljük, hogy nem üres marketingduma az egész. A játék a harmadik negyedévben landol a Steamen.

23.
23.
br1Koo
22.
22.
DON GONDOCS
Amúgy egy Condition Zero 2 vagy Gunman Chronicles 2 is befigyelhetne már
19.
19.
markoci555
hallottak ezek már a modokról? Számtalan van zombis témában is... Szerintem teljesen felesleges külön játékban.
18.
18.
Cristiano
17.
17.
DON GONDOCS
Szóval ezért készül a Source engine2 nem a Left4dead 3 miatt, így már mindjárt más.
16.
16.
PaprikaJancsi
Kíváncsi leszek milyen lesz a GO és e között a különbség. Látható lesz e nagyon, hogy nem kérnek el érte pénzt.
15.
15.
patka21991
Szerintem barmelyik fpsben nagy elony a csapatkent mozgas ismerosokkel es a taktikazas, bar en csak a cod4gyel jatszottam multiban, ott bejott es a jatekelmeny is nagyobb volt.
14.
14.
Tr4nCe
#9: Szerintem meg abszolút nem túlzás annak nevezni, ha érted is a módját. Sosem számítottam jó shooternek, de ésszel és figyelemmel a csapat irányításért feleltem legtöbbször. Hidd el, igenis sokat ki lehet hozni egy jól dobott villanóval, vagy füsttel. Elég sokszor volt olyan pubon, hogy 1-2 ismivel csapatként mozogtunk (kb. rongyá lett ölve aki arra ment :) ), és ezt látva sokan csatlakoztak hozzánk, követték a taktikát. Mondanom sem kell ki nyerte utána a köröket.
11.
11.
Pharaoh
9.
9.
Ecneb
#6: Szerintem picit túlzáss taktikai játéknak nevezni CS-t. Gimi, fősuli alatt nem kevesen és nem keveset játszottunk, és taktikát sehol sem használtunk. Voltak versenyek is, ahol évfolyamok mérkőzhettek és ott is csak eszetlen lövölde volt.
8.
8.
KDany
Legyen benne a "Zombie Laser" mód, és akkor engem megvettek.
7.
7.
Cellator
Hát, azért kíváncsi leszek milyen módon fogja ez befolyásolni a játékélményt.
6.
6.
Tr4nCe
#5: Egy taktikai játékból is lövöldét akarnak csinálni.. kb. ilyen érzésem van ezzel kapcsolatban. Bár azt a GO-ban már elkezdték..
5.
5.
Tr4nCe
Nem tudom.... Én a bétával kezdtem anno sok éve, egészen a GO-ig, de nekem baromira nem hiányzik semmilyen zombi a CS-ből... Az úgy volt jó anno, ahogy volt. A zombikat meg hagyják meg a SoDnak és társainak.
3.
3.
Yanez
#1: Zombikra mindig van, ha kell, ha nem.
2.
2.
Dízel
az max akkor érdekes ha hozzá csapják a global offenzive-hez. mint ingyenes/5euro-s kiegészítő. teljes játéknak nevetséges.
1.
1.
Ecneb
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...