Decemberben jön PC-re az MGS 5: Ground Zeroes?

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 3.
  • Pletyka
Link másolása
Több orosz szakportál arról számolt be, hogy a jelenleg is zajló Igromir 2014 rendezvényen Hideo Kojima állítólag bejelentette, hogy decemberben landol PC-n a Metal Gear Soid 5: Ground Zeroes. Hihetőnek tűnik a hír.

Oroszország legnagyobb videojátékos rendezvényen, az Igromir 2014-en állítólag maga Hideo Kojima hintette el, hogy december 18-án jelenik meg PC-re is a Metal Gear Solid 5 prológusa, a Ground Zeroes.

Nem titok, a Ground Zeroes és a The Phantom Pain számítógépeken is tiszteletét teszi. A nyitófejezet már hónapokkal korábban kapható volt konzolokra, míg a a PC-s verziót az augusztusi Gamescomon erősítették meg. Az már csak hab a tortán, hogy az egyelőre félhivatalosnak tekinthető bejelentés az Európa legnagyobb PC-s közösségét felvonultató országban esett meg.

A kiadó egyelőre nem kommentálta az értesüléseket.

16.
16.
RangerFox
#15: Azért One-ra elég nehéz lenne warezolni. :D
14.
14.
simon 555
Inkább a TPP megjelenési dátumát mondja meg...
11.
11.
névtelenség
#10: Emiatt inkább ne! Félreértés ne essék senkinél sem! A konzol nem csökkenti az IQ-t. Sokkal inkább gond, hogy a platform-tulajok között van egy hangos beképzelt réteg, akik a tisztes konzoljátékosokat is rossz színben tüntetik fel a tűrhetetlen a viselkedésükkel.
10.
10.
Mr.Dead
#5: Emiatt gondolkoztam el erősen egy PC vételén....
9.
9.
PrimYaz00
#7: De jó lenne, ha a világunk, nem a hülyék eltartásából és támogatásából állna...
8.
8.
névtelenség
#7: Nem tudunk, mert a pénzünkből neked vettünk nyelvtankönyveket.
Kár, hogy hiába...
7.
7.
kriszvandaar
De szeretem hogy a pcsek allandoan a konzolokon vergodnek. Ennyire nincs mivel jatszanotok? Vegyetek egy ps4et elsimitasos kotsogok :-D
6.
6.
randall13
#5: Napról-napra egyre inkább rájönnek, mennyire át lettek baszva a konzolokkal, és most itt verik a nyáluk és bizonygatják hogy márpedig nem!
5.
5.
névtelenség
#3: OFF: Háromszor átolvastam és nem találtam semmi ilyesmit. Mi a fasz van a konzolos parasztokkal ezen az oldalon? Mindegyik ebben a hónapban menstruál? Gonosz pc-sek blogok mikor fogják elárasztani a blogszekciót?
4.
4.
Hunk41
http://store.steampowered.com/app/311340/
3.
3.
nomcsa
Ha többet költesz súlyos pénzzel a gépedre, mint egy új konzolra, akkor nyílván élvezheted a kicsit nagyobb élsimítást, és felbontást.
2.
2.
Mothman
Ha nem csalnak emlékeim a Phantom Pain, és a Ground Zeroes együtt lett bejelentve pc-re.
1.
1.
szakallaskan
Szuper.Remélem lesz olyan beállítás,ahol a PS4 szuper grafikájánál még magasabb minőségben élvezhetem a látványt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...