Újra levédette a Battletoads címet a Microsoft

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 11.
  • Hír
Link másolása
Amikor májusban kiszivárgott egy lista a Microsoft állítólagos E3-as bejelentéseiről, a hír azon a ponton vált gyanússá, mikor egy Battletoads-reboot is szóba került. Erre tessék...

A Microsoft november 5-én újra levédette Amerikában a Battletoads címet, és bár utólag sem tagadta, hogy így tett volna, azt mindjárt leszögezte, hogy ez a szokásos üzleti rutin, nem kell egyből bejelentésre asszociálni miatta. (De ez a védjegy legalább nem kamu, mint az új Fallouté, ugye?)

Aki nem ismerné a sorozatot, a Battletoads egy ősrégi Rare-klasszikus: egy beat 'em upról van szó, a többit pedig úgyis kitaláljátok a fenti kép alapján. 1991-ben rajtolt, még kapott egy rajzfilm-adaptációt is, de már jó húsz éve nem hallottunk felőle, pedig több szaklap is azon címek közé sorolja, amelyek megérdemelnék a feltámasztást. Mióta a Rare-t megvette, a Microsoft több Rare-címet is visszahozott (legutóbb épp a Killer Instinctet), így tulajdonképpen lehet ebben bízni, de... Nos, ki tudja.

6.
6.
WiiRGaming
Battletoads & Doubledragon főcímzenéjhe felejthetetlen :D
5.
5.
Yanez
Nemrég újra nekiugrottam. Az életek megvannak számlálva, így csak a 4-ik pályáig jutottam, de piszkosul élveztem! Remélem azért PS-re is jön majd a reboot (ha megvalósul), különben kénytelen leszek venni egy Xbox-ot. :)
4.
4.
A Pulyka
Mennyit toltuk ezt még anno.Kár, hogy pulyka helyett békáké volt a főszerep.Emlékszem volt egy pálya, ahol kurva gyorsan kellett menni egy ilyen kisznyiben, na az valami elképesztően nehéz volt.Azért egy boxot nem vennék miatta.
3.
3.
pikszel
Úgy emlékszem nekem ez gameboyra volt meg, és az első pályán sem tudtam túljutni. Nem voltam egy nagy hardcore arc.
2.
2.
xinosz
Imádtam a játékot, változatos és nem könnyű játékmenettel, szerintem az egyik legjobb volt! Még néha ma is szivesen előveszem, ha egy kis retro fílínghez van kedvem! Természetesen nagyon örülnék a rebootnak,megnézném mit tudnának kihozni belőle a mai technikával!
1.
1.
pjoco
Ütős kis játék volt anno. :) hmm azok a régi szép idők.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...