Kingdom Hearts III - jöhetnek a Marvel-karakterek?

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 3.
  • Hír
Link másolása
Befutott egy-két infó a Kingdom Hearts-sorozat jövője kapcsán: megtudtuk például, hogy a készítők nem zárják ki, hogy Marvel- és Star Wars-karaktereket is szerepeltessenek a folytatásban.

Amerikában ma jelent meg a Kingdom Hearts HD 2.5 Remix, ennek apropóján Tai Yasue dizájner különösen beszédes kedvében volt.


Az IGN-nek például azt kotyogta el, hogy az eddig megjelent részeket felújított formában tartalmazó csomagok talán nem lesznek mindig PS3-exkluzívak. Ezek elvileg azt a célt szolgálják, hogy a Kingdom Hearts III előtt még több játékos ismerhesse meg a sorozatot, így logikus lenne egy-egy PS4-es és Xbox One-os kiadás belőlük, és Yasue nem is zárta ki a lehetőségét ennek. Mint mondta, mivel sokan kérik tőlük, feltérképezik a terepet, azonban azt is hozzátette, hogyha a PS4-es változat el is készül, az Xbox One-os sorsa erőforráshiány miatt bizonytalan lehet.

Szintén érdekes az a kérdés: a Kingdom Hearts legutóbbi része óta a Disney felvásárolta a Marvel- és a Star Wars-birodalmat is, elképzelhető, hogy a harmadik rész ezekből az univerzumokból is átemel karaktereket? Nos, Yasue a Kotakunak azt mondta, nincs kizárva, bárkit áthozhatnának a Disneytől, de egyelőre itt is mérlegelniük kell.

2.
2.
TrishtanAG
A PSP-s epizóddal játszottam csak a hordozható verziók közül, de az elég komolyan hozzátett a sztorihoz. A Psp emulációs meglepően komoly szinten van ma már, érdemes egy próbát tenni vele, ah elég erős géped van!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...