Könnyebb és nehezebb lett az Alien: Isolation

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 10.
  • Letöltés
Link másolása
Frissítést kapott az Alien: Isolation. A vadiúj tapaszba két új nehézségi szint került bele, így aki azért jegelte a The Creative Assemby horrorjátékát, mert túl keménynek találta (és fordítva), tegyen vele még egy próbát!

A fejlesztők is tisztában vannak vele, hogy az Alien: Isolation nem egy könnyű játék, épp ezért néhány játékos bicskája könnyen beletörhetett. Annak érdekében, hogy az újoncok is bele tudjanak rázódni a macska-egér harcba, a fejlesztők kiadtak egy ingyenes frissítést a túlélőhorrorhoz, amely két új nehézségi szintet tartalmaz - köztük a Novice-ot.

A kezdők bizonyára örülni fognak az engedékenyebb körülményeknek, a felfedezésre így több időt fordíthatnak, több erőforrás lapul a Sevastopol űrállomás sötét helységeiben. A xenomorph viselkedése megbocsátóbb, könnyebben összezavarodik és kevésbé agresszíven vadászik.

Akik viszont még több kihívást szeretnének, nyugodt szívvel indítsák el a kampányt Nightmare fokozaton, amely a legnehezebb nehézségi szint a játékban. Mozgásérzékelőnk törött, az erőforrásokból hiány van, a térkép nem elérhető, az ellenfeleink pedig sokkal agresszívebbek, mint korábban. A xeno érzékei kifinomultabbak és sokkal gyorsabban alkalmazkodik a körülményekhez. 

Köszönjük, Kupai97!

9.
9.
KopyAti
8.
8.
pjoco
Sok vérpistike. aki nem tud vele játszani az maradjon meg a barbie csodás világánál.
7.
7.
KopyAti
Drveclub is kaphatna egy ilyen pöcst! Bocs az offért!

Amúgy nekem pont megfelel az eredeti nehézség! A rohadék mindig levadászik, de aztán csak kib@szok vele! :)
6.
6.
drat576
#5: Dehogy. Amúgy is az a második film alapján készült, ez meg az első alapján és a két játéknak semmi köze egymáshoz, azon kívül hogy egy univerzumban játszódnak. Még a műfaj is más.
5.
5.
Már ezzel is szemezek egy ideje.. Ajánlott ez előtt a Colonial Marines-t is lezavarni?
4.
4.
adamsfamily
Mai napig nem tudtam átjutni benne azokon az embereken,akik a hackelő ketyerénél vannak a nagy teremben.
3.
3.
Chrysh
A hír láttán először azt hittem, hogy közvetlen a meglévő nehézségi fokozatokba fognak belepiszkálni, de aztán megnyugodott a kicsi lelkem :D
2.
2.
Sznfctm
Könnyebb nehézségen esetleg kicserélhették volna a szörnyet egy énpicipónimra... :P

Szerintem közepes nehézségen viszonylag simán teljesíthető, ha valaki használja az eszét. Ez meg egy olyan játék, ahol minimálisan bizony kell, nem feltétlen való az mindenkinek. ;)
1.
1.
azureknight0715
Egyáltalán nem volt nehéz csak türelem kellett hozzá. Jó azért 20X énis meghaltam de ez simán belefér. Tuti végigviszem majd nightmare fokozaton :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...