Ingyen Halo 3: ODST a felújított Halo-csomaghoz

A 343 Industries vezetője, Bonnie Ross bejelentette, a Halo: The Master Chief Collection katasztrofális rajtja miatt szeretnék kiengesztelni a rajongókat, így tavasszal ingyen megkapjuk a Halo 3: ODST feljavított változatát.

Nem indult simán a Halo: The Master Chief Collection novemberi rajtja, s bár a 343 Industries gőzerővel dolgozik a problémák orvoslásán, közben néhány bónusz ajándékkal szeretnék kiengesztelni a rajongókat.

Ennek értelmében mindazok, akik a játék megjelenése és december 19. között játszottak a The Master Chief Collectionnel, ingyenesen letölthetik a Halo 3: ODST felújított változatát, ami támogatni fogja az 1080p-t és a 60 fps-t. A fejlesztést még csak most kezdték meg, így a játék 2015 tavaszán érkezik, és csak a kampányt fogja tartalmazni, a Firefight módot nem. Természetesen más formában is beszerezhető lesz majd a játék, ennek mikéntjéről később kapunk tájékoztatást.

Emellett tavasszal in-game avatárokat, egy hónapos Xbox Live Gold-előfizetést, felújított Halo 2: Anniversary-térképet (Relic) is kapnak a rajongók, szintén ingyen - igaz, ezt már mindenki.

13 komment - szólj hozzá!