Hamarosan 8 bites lesz a World of Tanks

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 31.
  • Hír
Link másolása
A Wargaming egészen furcsa játékmóddal jelentkezik hamarosan. A Winter Showdownban 8 bites köntösbe bújik a World of Tanks grafikája, de kapunk egy új pályát, három páncélost és 5v5-ös, illetve 10v10-es küzdelmeket is.

Hódít a retro őrület a World of Tanks világában! Január végén debütál a Winter Showdown mód, melyben a grafika teljesen átalakul: 8 bites, téli környezetben folynak a tankcsaták. Ezen kívül kapunk egy új pályát is, illetve három páncélos is bekerül a kalapba, amik, ha nem sajnáljuk rájuk a fejlesztéseket, gyógyíthatják a csapattársaikat. 

27.
27.
Ooorky
Én momentán örülök, hogy 2 évvel ezelőtt átcsónakáztam a War Thunder-hez.
Abban is vannak bőven hibák, de ha valami miatt felhördül a játékostársadalom akkor azt megpróbálják javítani, vagy legalább úgy tesznek mintha... :D
+Az olyan legendás tankok, mint a Párduc, vagy Tigris tényleg gyilkológépek, nem pedig egy mid-tier szánalomhegy, mint WoT-ban...
https://www.youtube.com/watch?v=fbOhsGlZVBA&list=UUZHjcCtlTwlEySjp9bb0DgA
26.
26.
panpanpan
Szomorú. Pedig mekkora ötlet volt annó! Sajnos nagyon elmentek a lol irányába. Itt most nem a player rating alapú matchmakerre gondolok hanem a játékos társadalmat tekintve. Ha valaki nem arra megy mint a másik gondolja már megy a noob-ozás meg a 'jajj kikaptunk' mer az XVM megmondta. Első dolgom volt a chat kikapcsolása mikor meg lehetett tenni. WG is elrontotta, bár nehéz megítélni hol. Talán a lassú fejlesztés? Évekig vártunk a többszálú működésre, jobb fizikai motorra. Közben erőteljesen túlnőtt a gépem teljesítményén sajnos - vagy játszhatnék low-on. Mivel csak szórakozás miatt játszottam nem volt nagy émény minimum grafikán pixelekre vadászni. Nem kell nemzeteket fikázni, magyarok közt is bőven van egységsugarú tankparancsnok. Pedig az elején (open beta) milyen nagyszerű volt a 'sziasztok magyarok' köszönésre kezdeni. Hmm talán az ezernyi prototípus bevezetésekor veszett el a varázs. Valahol a type59 bevezetése környékén. Nemtom olvassa-e még valaki, jólesett kiírnom magamból. Persze jó móka eza 8bit cucc, jó volt a tankfoci is meg a többi, csak emiatt azért nem térek vissza. jó nagy szomorú szmájli
25.
25.
LucyFerr
Na igen! erre futja a WG-nek 8 bites grafika! Ezt nevezem fejlesztésnek! Ruinberg, Ruinberg to Fire, Wintwrberg, Javasolhatnám a következőnek Sandberg! Csináljátok meg fiúk sivatagi pályának is! Ez ám a fejlesztés, textúrát cserélünk és itt az új map. Csak nehogy elvigye a költségvetés a hasznot, még el kéne adni a Bentliket. Röhejes amit a WG csinált ebből a játékból! Egy gátlástalan pénzéhes tróger banda. Nerfelni azt tudnak, a fizetésüket kellene, de radikális módon. Ilyen mértékű csalást ami a játékba be van építve... Csinálhatsz bármit, 8-9 killt ha vesztesnek sorsolt a szerver úgy is vesztel. Mindenki ismeri azt, hogy az első csata az adott tankkal 95% bukta, az lesz a nyertes amiben nem lösz semmit, minden nap van valamilyen tank amit tizedjére se tudsz lecsillagozni etc etc.
Feltünően megszaporodtak a 15:1-2-3 arányú vereségek, győzelmek, A bokor mögött álló kiváló rejtőzködő képességű spottert láthatatlanul lerohanó heavy tank, lerombolhatatlan házon keresztül jövő találatok, a semmibe vesző lövések stb stb. Ráadásul még a saját maguk által megadott paramétereket se tarják be, pl a szórás, jóval nagyobb mint a megadott. Ha 100 méteren 40 cm, akkor 500 méteren 200 cm kéne legyen. nézd csak meg, ha 500 méterre lévő Tiger tank az oldalát mutatja feléd (ami 6 méter hosszú) vajon hányszor félne bele? Holott a a tank 1/3.nál nem lehetne nagyobb a szórás. Sorolhatná még, az elmegyógyintézeti szökevény játékosokról meg inkább semmit. Nem hiszem a 8-10 évesekkel lenne a baj, a mi klánunkban is vannak, ennyire ők se játszanak szarul, ez max 5 éves szellem színvonal ami a játékban eluralkodott.
22.
22.
Ooorky
#21: Mert Planetside-ban nem veszik meg pénzért a legjobb cuccokat...
Taktika meg kimerül a "birkahorda előre"-'ben.
21.
21.
attila4545
De ha kitiltják a az orosz 10 éveseket. Akkor ki marad? Mert az aki még egy GK komment szekcióban is rage-el azon hogy nem miatta kapnak az nyilván nem épelméjű. És az egész játék nagyon nyilvánvalóan a köré épül hogy vegyél cuccot me szarabb vagy a másiknál és egy 10 éves nem tud ellenállni az arany golyónak ami x% -al többet sebez amikor előző meccsben az a noob belőtte. É s a munkásosztály kétlem hogy pont azzal a játékkal játszik ami ingyenes alapból és x-szer 100 óra kell csak a max lvl-hez. Főleg hogy a munkásosztály keresetéből adódóan nem kényszerül rá mint a 10 évesek hogy f2p-t játszon. Ráadásul a legszarabb f2p rendszert működésben. Szóval ha itt rinyálsz ,hogy tiltsák ki a 10 éveseket akkor nem lenne játék me rájuk építik az egészet . Ha taktikát akarsz menj el másik mmo-hoz ami nem 10 éves ruszkiknak készült mint pl:planetside 2.
19.
19.
strike19
#18: Az helyesírási hibákért (ilettve logikai összefüggések) elnézést kérek de az alkohol miatt nehéz fogalmazni.
18.
18.
strike19
#3: Tényleg elég sokk baj van a 12 és az alatt lévőkkel.Főleg Cod-ba találkozok velük.
Nem hiszem el ,hogy egy játék aminek a borítóján 18 logó van miért játszanak vele 12 évnél fiatalabbak.
Én is voltam fiatal és játszottam abba korba olyan játékkal ami nem az én korosztályomnak felelt meg de akkor még nem létezett olyan hogy multiplayer.Ha meg igen akkor nem volt net.
13.
13.
ArrowCross
Amikor meglátom a PL feliratot egy játékos neve mellett már rosszul vagyok és előrre látom a csata kimenetelét.
12.
12.
YuriLexandro
Az is lehet hogy bennem van a hiba, próbálom úgy játszani a játékot amire készítették, valósan életszerűen, szerintem úgy izgalmas és élvezetes. Ha kihasználnám a játék hibáit, kiskapuit pl amit codban, BF-ben (talán CS-ben is), sokan használnak az a bunny hopping, benne van lehet használni, de nem életszerű és elég hülyén néz ki hogy egy állig felfegyverzet kommandós úgy kerüli a golyókat hogy ugrál közben :D És ez nekem sokat ront a játékélményen, hangulatán.
Bocsánat hogy így elkanyarodtam a témától, csak ez az én szerény multis véleményem, inkább részesítem előnyben a COOP-t.
World of tanks-ban az tud nagyon élményromboló lenni mikor méregdrágán felszerelt t29-esemmel hátba lövök egy egy szinttel magasabban lévő tankot, direkt célzok weak spotra stb... és lepattan... rám fordul és egy lövéssel leszedi 75% HP-at vagy instant kilő... számomra ez nem izgalmas vagy élvezetes... lehet én vagyok béna, de sajnos 10ből 9szer így van... bokorban állok camo-val a hátamon és a semmiből lőnek (amit persze én nem látok....), a legtöbbször esélyem nincs "játszani" csak amolyan "bot" vagyok a pályán, célpont semmi más :D
Szép grafika, részletes, kidolgozott, látványos, a hangok is jók.... de a játékélmény számomra élvezhetetlen... Pay to Win...
Bizonyára vannak olyan badass játékosok akik megmondják hogy arany nélkül is lehet valakiből toplistás tankvadász hiper-szuper csillagvadász, de nekem nem sikerült :D
8.
8.
RangerFox
Polák NOooOb Report Polák xDD
7.
7.
msmester
Tök jó, engem a tanks nevű játékra emlékeztet, lehet ezzel akartak azoknak kedveskedni akiknek laasú a net :D
4.
4.
godach
#3: Nem teljesen értek egyet. Amikor ment a nagy CoD2 multi őrület, akkor Cs-ről megpróbáltam áttérni rá, de a sok fiatal, akik naphosszat ezzel játszottak nagy előnyre tettek szert a munkásemberekkel szemben. Mint ahogy sajnos minden multis játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...