Akcióképeken pózol a Just Cause 3

  • Írta: Shifty
  • 2015. február 2.
  • Érdekesség
Link másolása
A NeoGAF fórumán bukkantak fel a Just Cause nemrég leleplezett harmadik részének legfrissebb képei. A fórumon olvasható pletykák szerint az első gameplay trailerből származnak a látványos felvételek.

Rico Rodriguez ezúttal saját otthonában, a fiktív Medici nevű diktatórikus szigetországban küzd a zsarnok kormánnyal, ahol a városokat elfoglalva tolhatjuk előre a frontvonalunkat. A Just Cause 3 jövőre jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

32.
32.
kopic
#31: Oké. Mikor és hol ?
31.
31.
logic5
#12: Sajnos nincs szerkesztés gomb.... Lőjjetek le légyszi :D
30.
30.
giga321
A 2. Rész hihetetlen nagy fun game volt. Imádtam minden percét 90%osra csináltam meg aztán újratelepítettem a vasat és már nem volt kedvem újrakezdeni. GTA V hihetetlen, hogy mennyire leköt, nem hittem volna hisz kb leszartsm ezt a játékot. Storyt gyorsan kivittem és nyomom ezerrel az Online részt. 2 hónapja tolom kb minden nap és nem unom.
29.
29.
FrankBlack
#28: Realistic Driving & Flying mod 2.7

Nálam ez volt a nyerő, és így már élvezet volt számomra a GTA4-ben a vezetés.
26.
26.
shatterhand
szerencsere van piaca mas sandboxnak is mint amit a rockstar csinal. Minosegi a cuccuk de unalmasak.
25.
25.
Jelenleg a második résszel játszok immár másodjára csak most az a cél, hogy a végén ne az legyen, hogy 71% hanem, hogy 100 :)))

Most van másodjára 50+ órám a játékban és még mindig nem unom. Szerintem fantasztikus és nagyon várom a harmadikat, ha hozza a második hangulatát akkor ide vele, iziben!!!
24.
24.
medson
Ez most hót komoly hogy egyesek fen akadnak azon hogy egy just cause ban a vadászgépen áll a csávó? Emberek ez egy NAGY BETŰS ARCADE game.
23.
23.
kopic
#2: Caps lockkal most vagánynak érzed magad, ugye ?

Am én már nagyon várom.
21.
21.
RayErizo
#18: Most egy világ dőlt össze bennem...

19.
19.
xICEMANx
Hú de várom már :D :D :D mind a kettőt imádtam :D
18.
18.
vmiki88
#17: Először én is azt hittem, de a fehér sávban van három sárga csillag.
http://gamekapocs.hu/jatek/3559/just_cause_3/nagykep/6663/197425/3
17.
17.
RangerFox
Miért van magyar zászló a vadászrepülőn? :OOOOO
16.
16.
kredencferenc
Azt hittem a 2. részt már nem lehet überelni, de hát még én is tévedhetek. Akik pedig a valóságtól nem kicsit elrugaszkodott stílus miatt illetik negatív kritikával azok pedig véleményem szerint nem igazán értik a Just Cause széria lényegét. Ez kb olyan mintha az Armed Assult-ra azt mondanák, hogy szar mert túl realisztikus. Szerintem inkább a 2. rész ordas hibáját kéne kijavítani mégpedig azt, hogy hiába volt a bejárható terület 6500 km2 valljuk be kicsit sivár volt a sok *üres* hely miatt ami kb csak töltetéknek hatott.

*= Dús növényzetű elképesztő dzsungelek, havas hegységek és lélegzetelállító sivatagok csak ugye elég élettelenek. Aszem néhány vadállatot el tudtam volna képzelni. De persze még így is 9/10 volt legalább is nekem.
15.
15.
FrankBlack
#11: ezzel közel így vagyok én is. Legalábbis az alapverziókat nézve. Mert pl. amikor a GTA4-et jól megpakoltam mindenféle fincsi moddal, akkor azzal már én is közel olyan jól elvoltam, mint a Just Cause 2-vel. Viszont a JC2-vel még ma is játszom, ellenben a gta4-et már meguntam egy ideje.
14.
14.
FrankBlack
#3: és akinek tetszett a második rész, annak nagy valószínűséggel ez is tetszeni fog :)
13.
13.
Dreadlox
#9: Ja mert a mai játékok ugye a tartalomra építenek:D ugyan kérlek, amúgy a második rész is ritka szórakoztató játék volt és a főzött multi is remek hozzá :D Elöbb nyúlok a Just Cause bármelyik részéhez mint egy agyonhype-olt fostengerhez khhmmm Watchdogskhhmm AC:Ukggm jaj
12.
12.
vmiki88
#9: Látom imádod a saját kommetjeidet olvasgatni. Mindenkinek van joga, hogy leírja a véleményét, de te már a komment szekció harmadát lefoglaltad és ez már a vicc kategóriájába tartozik.

Egyébként poén játéknak tűnik, nem a realizmusra hajt, nem tudom miért bánt ez téged.
11.
11.
Szőrös Car
Nálam várósabb mint a GTA 5, sokkal jobban elvoltam a második részével mint a GTA 4-el
10.
10.
Szőrös Car
#2: Engem az sem érdekelne ha egy űrsiklón állna tótágast, ebben a játékban ez a buli.
9.
9.
logic5
#6: Hát igen. Mert ugye a robbanások a lefontosabbak. Mint valami brúszvillisz film. Gyerekek, a mai házi feladat, hogy megszámoljuk hány részre robbant szét brúszvillisz...
3.
3.
JackBauer
#2: Akinek nem tetszett a második rész, annak ez sem fog, ennyi.
2.
2.
logic5
ÁLL EGY VADÁSZGÉPEN ÉS KIDOBJA A PILÓTÁT LOOOÁÁÁL!!! ÁLL EGY VADÁSZGÉPEN!!!! Na még egy hulladék fos szar....
1.
1.
godach
Akkor ezt is tudjuk, hogy ebben már nem az a srác lesz hanem Nathan Drake.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...