Márciusban jön a Shelter 2

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 10.
  • Megjelenés
Link másolása
A Might and Delight végre megerősítette a Shelter 2 napra pontos megjelenési dátumát. Eszerint március elején bújhatunk a hiúzmama bőrébe, hogy kicsinyeink életét szem előtt tartva megküzdjünk a természettel.

A hiúzszimulátor játékmenete meglepően összetett: a hiúzmama adott állóképességgel rendelkezik, nagyokat ugrik és különféle apró állatokra vadászik, amivel táplálja magát és a kölykeit. A kismacskákat olykor el kell vinnünk a folyóhoz, hogy azok inni tudjanak, úgy, hogy szájába veszi őket a nyakszirtjüknél fogva. Ugyanakkor számtalan veszély leselkedik a családra, például a nagyobb ragadozók, az éhség és a zord természet.

A fejlesztők megerősítették, hogy a Shelter 2 március 9-én jelenik meg PC-re és Macre. Az előrendelők megkapják a játék betétzenéit és egy speciális skint is, amellyel egy csapásra ibériai hiúzok leszünk. Nem semmi!

A legutóbbi gameplay trailert itt találjátok.

2.
2.
zala122
Ez ugye nem lesz olyan rövid mint a shelter 1?Mert hát én tudom hogy ti hogy vagytok vele de én egy másfél óra alatt kijátszottam az első részt.Szóval ha nem lesz olyan rövid mint az előző akkor oké.(bár így is ugyis megveszem)
1.
1.
MezgaBloki
Ha 5 rugo alatt lesz, akkor vétel. Többet nem adok érte... csak ha nagyon ari lesz.
Kár, hogy nem lesz benne pályaszerkesztő. xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...