Just Cause 3 - Rico Rodriguez akcióban

  • Írta: Shifty
  • 2015. február 16.
  • Érdekesség
Link másolása
A múlt héten bemutatott első, sajnos játékmenet-pillanatokat mellőző Just Cause 3 trailer után ma friss, puskaporos képeket tudunk mutatni a svéd Avalanche Studios év végére datált sandbox őrületéből.

Ugyan múlt héten bemutatkozott a Just Cause 3 első mozgóképes hangulatfokozója is, mégis a játék első gameplay kedvcsinálójára várunk, a múlt heti videó ugyanis még csak nyomokban sem tartalmazott in-game villanásokat. 

 


Cserébe viszont egy kazalnyi friss, robbanásokban és akcióban gazdag, igen pofás képcsokrot tudunk mutatni az idei esztendőre időzített, PC-re, Xbox One-ra és PS4-re bejelentett játékból.

11.
11.
Skryo
Kár, mennyire buli lenne már lerombolni a parlamentet :D
10.
10.
KeXxX
#9: Nem, van benne 3 sárga csillag.
9.
9.
Skryo
Az magyar zászló ???!!! :D
8.
8.
GAMEROD
Nekem nem jön be ez a rajzfilmes élénkszín stílus. El lehet vele ökörködni, de egy idő után már unalmas.
7.
7.
KENKILL
#2: Én is hasonlóan voltam, bár nehéz megmondani, mi tudná feldobni ezt a fajta receptet. Talán túl nagy is volt az a világ, és nem sikerült kellő tartalommal megtölteni, nem tudom. Minden esetre a játékmenet ritka szórakoztató volt, úgyhogy kíváncsian várom ezt is.
6.
6.
Aanash
Legalább co-op legyen benne...
5.
5.
kopic
Kurta jo lesz, ezt elore Megmondom.:)
4.
4.
Wasp_
Remélem most több belső helyszín lesz.
3.
3.
godach
#2: Hasonlóképp vélekedek én is.
2.
2.
Kreto
A sorozatról mindig az jut eszembe hogy jó. Pedig egyiket sem vittem végig mert megunom a felénél és letörlöm. Aztán eszembe jut hogy jó, egy fél év után és felrakom ismét.Majd törlöm megint :D és mindig elölről kezdem mert elfelejtem hogy hol is jártam benne. Ördögi kör. Az első játék amire azt mondom hogy lehetne kicsit rövidebb mert így mindig unalomba fullad a monotonitása végett.
1.
1.
lesik20
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...