Még nem lesznek mikrotranzakciók a Diablo III-ban

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 22.
  • Hír
Link másolása
Legalábbis az amerikai és az európai régióban. Kezdődött minden azzal, hogy néhány felhasználó felfedezte, hogy a Diablo III legújabb javításában mikrotranzakciókról tanúskodó adatok vannak elrejtve. A Blizzard egyelőre tagad.

Nemrégiben a Blizzard megmutatta, hogy mire számíthatnak a rajongók a Diablo III 2.2.0-s javításában. Ahogy az lenni szokott, ezután megkezdődött a tapasz nyilvános tesztelése a szervereken, a szemfüles játékosok pedig felfedezték, hogy a Blizzard mindenféle előzetes bejelentés nélkül mikrotranzakciókkal tömné tele az akció-RPG-t.

A felháborodás érthető, sokan már kilátásba helyezték, hogy valódi pénzért ütős tárgyakat vásárolhatnának a játékosok, tisztességtelen előnyhöz jutva.

Pedig a patch fájljai szerint korántsem ennyire lehúzós a modell. A Blizzard ilyen új funkciókkal bővítené a repertoárt, a modell hasonlít a World of Warcraftéhoz:

  • Új valuta Platinum néven
  • Limitált ideig használható XP-boost
  • Új kozmetikai cuccok, beleértve a szárnyakat, a nem harci peteket és a karakterportrékat
  • Hátizsák kapacitás növelésére és karakterslot bővítésére vonatkozó extrák
  • Kezelőfelület-módosítások a fentiek alapján


Magyarán a mikrotranzakciók jobbára ártalmatlanok, durva varázstárgyakat nem vehetünk valódi pénzért. Továbbá a Blizzard bejelentette, hogy a nevezett funkciókat nem minden régióban élesítik, így Európában és Amerikában (egyelőre) nem kell a fizetős tartalmaktól tartani. 

10.
10.
Hab
Ha új kasztokat árulnának annak örülnék.
9.
9.
Necreon
#7: Act 1-ben van egy brawler karakter, annál lehet belépni egy Act1 első mezőjéből kiollózott kis területre, aztán aki itt van ölheti a másikat napestig.

Mivel ugye pve optimalizált a balance, mondanom sem kell az egész egy "ki 1 hiteli a másikat előbb" szintű vicc, csak poénnak van benne igazából meg hogy a Blizzard ne égjen annyira a beígért PvP hiánya miatt így 3-4 év után.
8.
8.
Nem értem annyira a kiakadást, az aukciós ház pont ilyen volt benne, simán lehetett venni jó cumót, amit meg dobáltak a mobok az nulla volt. Oké eltörölték, de ennél "durvább" nem lehet, hogy most megint lehet venni pénzért cumót, értitek :D Már volt ilyen,így értem...
7.
7.
Nicodemus
A Dio 3-ban hol van pvp? O.o
6.
6.
Trapyd
#5: Már jó ideje nem játszottam. Ilyen magas szinten meg pláne nem. Ezeken a szinteken 1 ütés halál?
5.
5.
TheDeathFlash
Ez csak egy durva sac hogy a DH a legerősebb karakter.PvP ben például úgy vertem el a Wizardommal a DH hogy az nagyobb volt mindenben,1897k vokta támadó ereje és a védelme is nagyobb volt de esélytelen volt mindig elvertem.Greater Riftben meg 30+pályákat szólózok időben.Bátyámmal Wizardal megyünk és ketten és még plus egy barbár és 50+os rifteket meg tudjuk csinálni.Szóval szerintem a Wizard a legjobb karakter
4.
4.
Nicodemus
A Demon Hunter abszolut OP karakter, szal azt ajanlanam. Bar en WD fan vagyok, most elkezdtem huzni egy Crusadert is. Hogy lehessen valakivel tankolni.
1.
1.
Nicodemus
A kozmetikai mikrotranzakciok abszolut artalmatlanok. Reszemrol belerakhatnak a jatekba. Amugy nagyszeru a game, nagyon kiforrta magat az elmult evekben. A kovetkezo patchre kicsit balanceolhatnanak a karaktereken, a WD meg mindig aranytalanul gyenge.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...