PC-re és Xbox One-ra is megjelenik a Velocity 2X

  • Írta: fojesz
  • 2015. február 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A FuturLab a Sierra közreműködésével adja ki PC-re és Xbox One-ra is a Velocity 2X-et. Az új portok idén nyáron várnak letölthetővé, és hiánytalan tartalommal, illetve egy új funkcióval várják a játékosokat.

A Velocity 2X először PlayStation 4-re és PlayStation Vitára jelent meg, ráadásul PlayStation Plus-játékként, a nyáron azonban PC-re és Xbox One-ra is megérkezik a FuturLab lövöldéje.


A Velocity 2X főszereplője Kai Tana hadnagy, akivel a gonosz alienek fogságából kell ártatlanokat kimentenünk. A hangsúlyt persze a játékmenet kapja, attól függően, hogy gyalog vagy az űrhajónkkal közlekedünk, a cím oldal-, illetve felülnézetes shooterként működik. A Velocity 2X pörgős játékélményt ígér, bizonyítékként nézzétek meg róla az új trailert!


A játék PC-s és Xbox One-os változatában több mint 50 pálya lesz, elvégre a Critical Urgency és a Dual Core című DLC-k tartalma sem marad ki belőle. Újdonság is jön, a fejlesztők napi szintű kihívásokkal várják a játékosokat, amiknek az eredményei mérhetővé válnak a játék online ranglistáján keresztül.

1.
1.
DON GONDOCS
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...