Akár negyven óra játékidő a Bloodborne-ban

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 12.
  • Hír
Link másolása
A From Software szerepjátéka nem egy rövid alkotás, legalábbis az Edge szerint. A magazin már a megjelenéshez közeli verziót tesztelhette, és az író több mint negyven órát tett bele az első végigjátszásba.

Az Edge magazin legfrissebb számában egy hosszú előzetest olvashatunk a Bloodborne-ról. A kollégák már a véglegeshez közeli verziót tesztelhették, a NeoGAF fórumozói pedig kiemelték a fontosabb részleteket.

Elsőre nekifutásra több mint 40 óra alatt értek az RPG végére, ami örvendetes. A tapasztalt játékosok természetesen gyorsabban is végezhetnek vele, ám minden a játékstílusunktól függ. Ebbe a számba nem tartoztak bele a multiplayer küzdelmek és a randomizált Chalice Dungeonök sem.

A lap szerint hiába kaptunk már sok látnivalót játékról, a Bloodborne számos érdekességet tartalmaz még. Lesznek pajzsok is a játékban, amik bár szépek, korántsem hagyatkozhatunk csak rájuk. Találkozunk olyan ellenségekkel, akik varázslatokat szórnak, olykor halálosat is.

A felszerelésünkön kisebb hangsúly lesz, mint a Dark Soulsokban, bár így is egy tucatnyi fegyvert (közelharcit és távolságit fele-fele arányban) szerezhetünk meg. A halott ellenségek nem dobnak cuccokat, viszont olyan nyersanyagokat igen, amikkel frissíthetjük felszerelésünket. Fegyvereinket az úgynevezett bloodgemekkel szabhatjuk testre.

A térkép inkább a Demon's Soulsban látott megoldáshoz áll közelebb. Kevesebb respawn-pontot találunk a játékban, de gyorsabban eljuthatunk a hubokhoz. A fény fontos szerepet kap a felfedezés során, de egy kereskedőtől magunkra akasztható lámpásra is szert tehetünk, nem kell a kézben fogható fáklyával bajlódnunk.

14.
14.
Dark_Temptation
40 óra? Hagyjuk már...csak neki nem ment.. Amúgy meg 10 óra max és vége... Viccet felreteve imádom a souls játékokat bőven van bennük content kihívás szórakozás szóval ezzel indítok majd a ps4en :-)
13.
13.
bema695
Ha egy végigjátszás 40 óra, akkor nekem egy 150 tuti benne lesz a címbe (minimum 2 végigjátszás, meg a multi). Nagyon várom, de felpöröghetnének a Sanyinál, mert amíg nem lesz 3-4 "nex-gen exkluzív" (amit érdemes is megvenni, nem az order, meg az infamous, meg az ilyen hányadékok), addig biztos nem veszek ps-t és ezzel ez is halasztódik, de tuti egy hétig 24/7 spanomnál leszek, hogy ezt tolhassam :D
12.
12.
Ignot
A cikkben az van, hogy 40 óra után még sehol a vége...vagy tanuljatok meg angolul, vagy figyeljetek oda legközelebb!
3.
3.
izolee69
Jol hangzik, viszont ha mar ennyit jatszottak vele, jo lenne tudni valamit a performance-rol is, mert az alfa meg igencsak docogos volt (legalabbis az ocsem, aki reszt vett az alfatesztben, leginkabb ezzel kapcsolatban kuldott visszajelzeseket a fejleszto csapatnak).
1.
1.
Hunszi
hat nem epp 5-7 ora :P ugye kedves order (tudom tudom, nem epp egy stilus, de akkor is)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...