Ilyen TPS-ként a StarCraft II

Link másolása
Talán még sokan emlékeznek a StarCraft: Ghostra, mely egy TPS lett volna az ismert univerzumban. A Blizzard pár év után lelőtte a fejlesztést, de most egy modnak köszönhetően hasonló élményekben lehet részünk.

Ennek a modnak köszönhetően TPS-ként is kipróbálhatjuk magunkat a StarCraft II univerzumában. A Psionic Warfare: Total Destruction nevű modban négy kaszt közül választhatunk, van benne kooperatív mód, sőt még új szövegeket is felvettek a játékhoz a készítők. Ha szomorú voltál a StarCraft: Ghost törlésekor, akkor most kipróbálhatsz valami hasonlót.

Alább egy trailert is megnézhettek belőle.


A StarCraft II-trilógia befejező epizódja, a Legacy of the Void egyébként nagy eséllyel valamikor év végén várható, a bétára már egy ideje lehet jelentkezni.

13.
13.
#8: Hogy a fenébe ne! Én nagyon szerettem, szerintem egy borzasztóan hangulatos és remek kis lövölde volt, iszonyatosan alulértékelve. Manapság sokkal nagyobb nulla játékokat agyon hypeolnak és megy a néphülyítés... Azt se felejtsük el, hogy a mai napig nem igen akad párja, ami olyan tökéletesen adta vissza az 'ostrom hangulatot'... A legtöbb játék baromi nagy hiányossága, hogy egyszemélyes hadseregként kiírtunk egy fél országnyi katonát és még a látszatát sem próbálja meg kelteni, hogy hadseregek harcolnak egymással és én csak egy ( de fontos ) része vagyok az egésznek...
12.
12.
Juha
#11 miért, a tiéd kiemelkedő? :-)

Jólvan, szar vicc, fáradt vagyok...
11.
11.
#3: En konkretabban fogalmaznek.
Esetleg Fosh?
10.
10.
#8: Ja. En nagyon vartam aztan jo nagy szar lett.
Akkorat zakozott mint az olajto. Valami 6x %-okat kapott ha jol emlexem.
9.
9.
_NMI_
#8: Még megvan az a PC Guru amelyikben tesztet írtak róla :) Öregszek...
8.
8.
Juha
Valaki emlékszik még a c&c:Renegade című játékra?
Maga a játékmenet nem volt kiemelkedő, de az ötlet qva jó volt.
7.
7.
Terawatt
Már a wings of libertyben is volt ilyen tps/fps mod, persze nem ennyire tartalmasan. :)
6.
6.
Perseus84
Mielott baromsagokat irtok mint az elottem levo, olvassatok el a szoveget.
5.
5.
Dark_Temptation
Nm is baj h nm jött ki
4.
4.
greenmelon
A HotS kampánya csak szerintem volt sokkal gyengébb mint az alapjátéké? a WoL végén elmorzsoltam egy könnycseppet, úgy lenyűgözött az egész de Kerrigant a játék felénél inkább otthagytam.
3.
3.
Ecneb
Csak szerintem lehangoló ez a videó?
2.
2.
Prax
1998 felé jelent meg egy játék, az Urban Assault, az volt olyasmi, hogy csinálni kellett tankokat, meg más harci gépeket, és fps módban lehetett akár irányítani is őket.
btw a videóban 5 kasztot említenek, nem 4-et.
1.
1.
RiKolto
Már az ilyen direct action mod-ot beletehették volna minden stratégiai játékba, mint a total war-hoz, meg a wh40k-ba is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...