Hó végén jön a Life is Strange folytatása

Link másolása
Kicsit megkésve ugyan, de március végén végre megjelenik a Dontnod Entertainment új játékának, a Life is Strange-nek a második epizódja, mely az Out of Time alcímet kapta.

Bár az eredeti tervek szerint úgy volt, hogy hathetente érkeznek a Life is Strange új epizódjai, a második rész mégis megcsúszott picit. Szerencsére nem sok időről van szó - az Out of Time alcímre hallgató folytatás március 24-én jelenik meg.

A késést egyébként nem indokolták meg a Dontnod  Entertainmentnél, de nagy eséllyel a technikai hibák javításával voltak elfoglalva, mivel még ezen a héten szerdán is érkezett javítás a PC-s verzióhoz.

A Life is Strange egy epizodikus kalandjáték, amit a Remember Meről ismert Dontnod Entertainment fejleszt. A játékmenetében nagyobb szabadságot biztosít, mint a manapság divatos "filmszerű" kalandok, a központi játékeleme pedig az, hogy visszatekerhetjük benne az időt. Tesztünket az első epizódról erre találjátok.

5.
5.
Loktheone
Nem rossz game csak élet idegen így felnőtt fejjel ez a szociális média megszállottság, meg ez a suli ahol a facebook b***h -eket képzik és a tanár is a selfie fontosságáról oktatja diákjait. A legnagyobb sértés pedig ami egyik embertől a másikat érheti, hogy lefotózlak és feltöltelek a közösségi médiára...
Abszolút nem éreztem magamat a játék fiatalságának részeként, inkább olyan volt a főszereplő, mint tizenakarhány év tömény facebook agymosás végterméke.
Ja és mi az a 45 szabadkőműves jel végig a játékban mindenfelé? Remélem ez csak egy görbe tükör, hogy mennyire gusztustalan világban élünk. Ha így van akkor a játék remek. Bár egyenlőre ennek az "élet" vitelnek a hypeolását látom a játékban ami abszolút el lehetetleníti a beleélést. Mintha a barátok közt 80éves írói írták volna a set up ot.
4.
4.
Zombiekiller6
Boldog születésnapot nekem!!! (+1 nap) :D
3.
3.
BloodyDeath
Hála a jó istennek!!!! Jöhetne már..
2.
2.
Noeel
ps 4 re is erkezett patch a heten. Mar remenykedtem hogy a kovi resz, de 300 megatol nem vartam sokat :D:D
1.
1.
grieves13
Most azon tűnődöm vajon epizodikusan játsszam - viszont akkor újra át kellene vinni az elsőt is - vagy várjam meg egyben az egészet... Azt hiszem PlayFire majd eldöni helyettem... :D Ha lesz achievmentekért pénz, akkor lenyomom szerintem... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...