StarCraft 2: Legacy of the Void - ezzel véget is ér

  • Írta: Shifty
  • 2015. március 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Minden jel szerint a StarCraft 2: Legacy of the Void jelenti majd a StarCraft-sorozat történetének a végét, a Blizzard sajtósa ugyanis az IGN-nek adott interjúban elmondta, a Protoss-kampánnyal lezárják a teljes sztorit.

A héten derült ki, hogy a hónap végén rajtol el a StarCraft II: Legacy of the Void zárt multiplayer bétája és úgy tűnik, ez a rész lesz az 1998-ban megjelent StarCraft sztorivonal lezárása is.

A Blizzard sajtószóvívője az IGN-nek ugyanis elmondta, a StarCraft hatalmas univerzuma rengeteg lehetőséget kínál még, így nem kell végleg búcsút inteni a franchise-nak, de az 1998-ban bemutatott első résszel, majd a később megjelent Brood War kiegészítővel felvázolt és útjára indított történet a Legacy of the Voiddal végleg lezárul. Minden szálat elvarrnak, a főbb karaktereknek pedig méltó búcsúban lesz részük.

11.
11.
Perseus84
Ezt nagy banatomra hallom. A kedvenc univerzumom a Dune utan. Remelem nem hagyjak vegleg veszni
10.
10.
csoki0619
Szinte biztosra vehető (sajnos), hogy a végén Kerrigan meghal, pedig egy nagyon korrekt karakterfejlődésen megy keresztül, viszont mivel ő az egész sztori központi szereplője a kezdetektől fogva, így szinte biztosra vehető az ő halála a végén.
9.
9.
Szelenas
#7: Pontosan, Novát a népnek!
7.
7.
Stack
Csinálhatnák végre a Novás szálat is tovább.
Ghost-ot a népnek!!!!
5.
5.
DarkLord
Én szívesen játszom újra és újra a Terran kampányt (pedig eleinte a Terran nem volt a kedvenc kasztom), de egyszerűen olyan jó a történet és a küldetések is, hogy mindig elcsábít. És a kiegészítő is nagyon jól sikerült. Egyszerűen tökéletes alkotás mind kettő és szerintem ez még dob rá egy adaggal tuti nagyon nagy lesz a finálé ezzel a résszel. Nagyon várós.
4.
4.
princeps27
#3: végül is már 17 éve kezdték :D
3.
3.
maturasek
#2: Mondták is, hogy nem hagyják az egész univerzumot. Egészen egyszerűen a Jim Raynor/Kerrigan/Tassadar/Zeratul/Amon-hybrid stb, vagyis a jelenleg zajló konfliktus lezárásáról van szó, amit én személy szerint üdvözlök. Nem szeretem a végtelenségig nyújtott történeteket.

Egy spinoffra, vagy új történetre viszont teljesen nyitott vagyok.
2.
2.
Prax
Tuti lesz még pár spin off, nem hinném, hogy hagynák veszni az egész univerzumot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...