Folytatódik a Dragon Quest Heroes

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 2.
  • Videó
Link másolása
Habár az első rész csupán öt hete jelent meg Japánban, a Square Enix már most bejelentette a Dragon Quest Heroes folytatását PS3-ra, PS4-re és Vitára. Nagy meglepetés nincs, a gyors sikert meg kell lovagolni.

Talán korainak tűnhet a bejelentés, hiszen Dragon Quest Heroes csupán öt hete jelent meg Japánban, de a Square Enix roppant bizakodó. Az Omega Force és a Tecmo szerepjátéka kedvező fogadtatásra talált és már az első héten 594 ezer példány fogyott belőle. Az is érdekes, hogy az első részt csupán tavaly szeptemberben leplezték le a Tokyo Game Show keretén belül.

Aki nem tudná, a játék kombinálja a Dynasty Warriors harcrendszerét és a Dragon Quest szerepjátékos elemeit. A recept nagyon is működőképes.

A második rész egyébként PS3-ra, PS4-re és PS Vitára készül, a megjelenési dátum még nem ismert.

Európában és Észak-Amerikában valamikor idén esedékes az első rész érkezése.

6.
6.
zola2000
Belenéztem, és nem egy tipikus warriors játék ez, azaz nem kell bázisokat foglalni, inább akció-kaland pár rpg elemmel.

Engem is vitára érdekel.
5.
5.
Naridar
Vitán lehet hogy megnézem. Bírom a DQ-t és a Dynasty Warriors-t is, de mondjuk most már jöhetne a DQ11 (vagy akár valami, amit DQ10-nek nevezni nem a franchise megszégyenítése lenne)
4.
4.
Mármint a Dragon Quest Heroes első részét...jöhetne végre EU-ba is :)
3.
3.
#2: A Zeldás már kint van, az a Hyrule Warriors. Sajnálom is nagyon, hogy csak Wii U-n elérhető, de ezt már várom PS4-re :)
2.
2.
bema695
Az 5-el és a 6-al elég sokat játszottam DS-en, de ezek a Dynasty Warriors cuccok nekem nagyon nem jönnek be, akármilyen köntösbe is vannak bújtatva (lesz valami Zeldás is ha jól emlékszem). Youtube-on belenéztem, az zene király, egész jól is néz ki, akinek bejön a stílus annak szerintem ez is biztos tetszeni fog.
1.
1.
PaulMarloW
De boldog vagyok lesz folytatás
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...