Tölthető a motorcsónakos Driver

  • Írta: fojesz
  • 2015. április 11.
  • Letöltés
Link másolása
Összetennénk a két kezünket egy jó Driver-folytatásért, de úgy fest, hogy ezzel egyelőre várnunk kell: a rajongók és mi sem motorcsónakokkal képzeltük el a sorozat visszatérését.

Körülbelül három hétig emésztgethettük a Driver: Speedboat Paradise hírét, a minap ugyanis letölthetővé vált a Driver-sorozat motorcsónakos spin-off epizódja. A játék free-to-play, vagyis fizetés nélkül töltheted le, ha van hozzá iOS-es vagy androidos mobilod, tableted.


Hydro Thunderre emlékeztető címben mindent úgy kell elképzelni, mint az autós Driverekben, csak az autókat ki kell cserélni gondolatban motorcsónakokra: van egy feltörekvő motorcsónakos versenyzőnk, aki segít a sorozat legendás rendőrének, John Tannernek legyőzni egy motorcsónakos bűnbandát. Nyilván motorcsónakversenyek keretei között.

A játékban hat különböző játékmód (Classic, Time Trial, Duel, Escape, Endurance és Drag Racing) kapott helyet, illetve húsz különböző, egyenként is fejleszthető motorcsónakba pattanhatunk bele a fent vázolt nemes cél érdekében.

6.
6.
crytek
Fa**a. Remélem mint a Riptide GP ez is jön majd pc-re!
5.
5.
NECROSMOKE
URISTEN !!!
Mi ez? Ezt nem aprils 1-re terveztetek?
Atyaeg :((
4.
4.
biohazard rex
#3: a motorcsónakot is vezetni kell nem? :P
3.
3.
Grabowsky30+
Nem is biztos, hogy ez olyan rossz mobilos játék, de miért hívják Driver-nek?
1.
1.
PaulMarloW
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...