Nézzünk bele a Samorost 3-ba!

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 16.
  • Videó
Link másolása
A zseniális Machinarium és a Botanicula fejlesztője, az Amanita Design ezúttal egy szürreális világban játszódó kalandjátékot készít Samorost 3 címmel. A játék már régóta készül és lassan végleges formát ölt.

Két éve mutatkozott be a Machinarium készítőinek új kalandjátéka, és az Amanita Design ezúttal sem hazudtolta meg önmagát. A Samorost 3 egy szokatlan, szürreális világba kalauzolja el a játékost. Melankolikus, álomszerű hangulat vár ránk még idén PC-n, Macen, iOS-en és Androidon, de a csapat tervbe vette a konzolos változatokat is. 

A feladatunk többnyire fejtörők megoldásából áll majd, hasonlóan a fejlesztők korábbi játékaihoz. A gyönyörű, rajzolt hátterek már az új teaser trailerben is megfigyelhetőek:

4.
4.
aRkye
Eddig csak a Machinariumhoz volt szerencsém, ami igazán tetszett. Ez is impozánsnak tűnik. Egy próbát biztos teszek majd vele.
3.
3.
Gorrister
#1: Úgy érted az Adobe Flash-től.
Igazán írhatnának saját engine-t végre így, hogy már 5. játékukat készítik, mert bár jó játékokat csinálnak de a Flash játékok összes bosszantó hibája is jelen van mindegyikbe.
2.
2.
Gorrister
A Samorost első és második részét szerettem, a Machinarium-ot imádtam, de a Botanicula valahogy nem jött be. Ez az eddig látottak alapján szintén jónak ígérkezik.
1.
1.
fojesz
Jól néz ki, de ahogy látom, nem tudnak elszakadni a korábbi engine-től. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...