Megjelent a Postal 2 új kiegészítője

Nem, nem elírás és nem is az archívumban jártok, ez bizony egy friss hír. Tizenkét év után érkezett új kiegészítő - vagy mai nevén DLC - a Postal 2-höz, mely a találó Paradise Lost címet kapta.

Biztosan sokan ismeritek a Postal 2-t, mely abszurd humorával és botrányos jeleneteivel hamar kivívta magának a kultuszjáték címet. 2011 végén kapott egy folytatást is, mely sajnos elég gyengére sikerült, és ezzel a sorozatot is magával rántotta a mélybe.

A Running With Scissors azonban nem hagyta annyiban a dolgot, és folytatás helyett készítettek egy kiegészítőt a máig népszerű második részhez. A DLC a találó Paradise Lost alcímet kapta és majdnem napra pontosan 12 évvel az alapjáték megjelenése után vált elérhetővé. A történet 10 évvel az Apocalypse Weekend című kiegészítő után játszódik, mely szerint főhősünk visszatér szülővárosába, hogy megtalálja elveszett kutyáját.  A nukleáris tél által sújtott település azonban már nem olyan "békés", mint régen, így újra megkezdődik a hétfőtől péntekig tartó vérengzés. Alább megnézhetitek a megjelenés alkalmából készült trailert:


A DLC már elérhető a Steamen, futtatásához szükséges az alapjáték is.

15 komment - szólj hozzá!