Folytatódik a Telltale-féle The Walking Dead

De nem úgy, ahogy gondolnánk. A Telltale PR-igazgatója a Twitteren beszélt arról, hogy idén már nem lesz harmadik évad a The Walking Dead-játéksorozatukból, és valami mással készülnek a témában.

Job J Stauffer, a Telltale Games PR-igazgatója a Twitteren beszélt a The Walking Dead-sorozatuk jövőjéről. Mint írta, 2015-ben nem várható harmadik évad, mivel valami mással készülnek.


Több rajongó is szomorúan vette tudomásul, hogy nem folytatódik kedvenc zombis játéksorozatuk, ám Stauffer megnyugtatta őket: lesz idén is The Walking Dead-játékuk, de nem olyan formában, ahogy eddig. Később még azt is hozzátette, hogy valami "naggyal" készülnek a rajongóknak, és hamarosan leleplezik.

A Telltale Games sokáig próbálkozott az interaktív történetmeséléssel, míg végül 2012-ben sikerült nekik valami nagyot alkotni a The Walking Dead első évadjával. Az egyedi játékmenet, a remek történetvezetés és természetesen a zombis téma sokakat magával ragadott, és egyúttal a fejlesztők is rengeteg új lehetőséget kaptak. A Gearboxszal összeállva Borderlands-játékot készítettek, de az ő nevükhöz fűződik a legújabb Game of Thrones-feldolgozás és a The Wolf Among Us is. A stílus azonban kezd egy kicsit kifulladni, így kíváncsian várjuk mivel állnak elő ezúttal.

9 komment - szólj hozzá!