14 napig visszakérhetjük a steames játékaink árát

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 3.
  • Hír
Link másolása
A digitális címek esetében eddig nem volt mód arra, hogy a Steam visszatérítse az adott termék árát, ha valamilyen okból kifolyólag nem tetszett a megvásárolt játék. Ennek vége, a Valve beadta a derekát.

A Steam felhasználóinak most már 14 nap áll a rendelkezésükre, hogy visszakérjék a frissen megvásárolt játékaik árát, de ezt csak akkor tehetik meg, ha két óránál kevesebbet játszottak az érintett produktummal. A Valve tehát átgondolta a pénzvisszafizetési politikáját, eszerint a teljes játék, a DLC-k és az előre vásárolt tételek teljes árát visszaigényelhetjük.

Azonban bizonyos letölthető tartalmak árát nem kapjuk vissza, erről a vásárlás előtt nem árt tudakozódni az adott játék adatlapján. A visszatérítés összege egy héten belül jóváírásra kerül a felhasználó saját Steam Walletjében, vagy a bankszámláján.

Fontos tudni, hogy a beváltott ajándékok és filmek esetében pénzvisszafizetésre nincs mód. A bővebb részletekért látogass el erre az oldalra.

Ha bedőltünk a marketingnek és nem olyan minőségű játékot kaptunk a pénzünkért, mint amilyenre számítottunk (szia, Assassin's Creed: Unity!), végre tehetünk a helyzet ellen valamit.

17.
17.
Extol
Nevetséges a 2 óra, ennyi idő alatt nem lehet kitapasztalni egy rendes játékot, aminek az ára is van, indie játékot ki lehet tapasztalni, viszont azokat sárgáér-barnáér adják. Valószínűleg a technikai dolgok miatt van ez, ha sehogyan sem sikerül elindítani, vagy benézte a kedves vásárló a rendszerigényeket.
16.
16.
dzsiádzsó
Akkor a Ubisoft tönkremegy :'(
15.
15.
patka21991
Ez jó dolog. Ezidáig addig kérhetted vissza a pénzed, amíg nem telepítetted, vagy ha boltban vetted, akkor addig, amíg nem bontottad ki a csomagolást.
14.
14.
nelok67
hogyan tudom vissza kérni ?? megvettem az evolve-t de nem jött be 45 perc gameplayem van
13.
13.
anarchoid
Megveszed a jatekot 22euroert aztan ra 1 nappal leertekelik 5eurora .. es ha meg nemjatszottal 2 orat vele akkor visszaadhatod a jatekot (visszakapod a 22-t) es ujbol megveheted 5-ert .. szvsz ez jo feature .. enmar kb 3x szaladtam ilyenbe bele ;)
11.
11.
rappit
Na ja az meg még plusz 14 mire válaszolnak a pénzvisszakérési ticketedre :DD /s
9.
9.
dcba
#6: Te meg en szinte pont ugyanugy jartunk. Nekem is szarakodik, de van mar benne 75 oram es 10 acsi hianyzik es en is GMG-n vettem. Ilyen esetre amugy nem hiszem, h jar a refund, mivel a GMG volt a viszontelado, nem a steam. Bar fene tudja.

Sztem amugy a Mortal kb pont sosem lesz megjavitva, igy valoszinu es karacsonykor beruhazok egy PS4-re es bevarom a Komplete Edition-t es megveszem azt.
7.
7.
randall13
Na, még egy ok, amiért biztosan nem fog jönni PC-re a The Order 1886.
6.
6.
Necreon
#5: Na igen, ide eshet be pl. a Mortal Kombat X, amiben ha "hittél" akkor mostanra van benne vagy 20-30 órád, de röhej hogy minden patch-el egy lépés előre, kettő hátra. Ha nem GMG-n vettem volna, most visszakérném az árát.
5.
5.
dcba
#4: Ha nincs 2 ora jatekod benne, akkor erdemes megprobalni, mert irnak olyat is, h ha nem felelsz meg a felteteleknek akkor is irj nekik, mert megvizsgaljak a helyzetet.

Idezem: "but even if you fall outside of the refund rules we’ve described, you can ask for a refund anyway and we’ll take a look."

Probald meg hatha.
4.
4.
Klaymen
Megvettem a Borderlands 2 GOTY edition-t és szimplán b*szik elindulni, ez valami bug ami többeknél is előfordul, nem a gépemmel van a baj. Supportnál is próbálkoztam, de nem igazán tudtak segíteni. De az a baj, hogy ezt már kb 2 hónapja vettem így esélytelen vagyok visszakérni a pénzem. Én az ilyen játékok visszatérítését díjaznám, mert olyan játékot nyilván nem veszek, aminél nem vagyok biztos a minőségben...
3.
3.
Prax
Youtube-on az előbb hallottam a hírt, ott még annyit tettek hozzá, hogy aki visszaél ezzel a lehetőséggel, attól megtagadhatják a térítést.
2.
2.
mestermagyar
Az activisionnek be kell keményítenie a lassan 2 órás COD-okkal.
1.
1.
bema695
Felnevettem, mikor megláttam, hogy az AC képével van illusztrálva a dolog. WP
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...