Sokan rendelték elő az első Steam Machine-okat

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 11.
  • Hír
Link másolása
Az első Steam Machine-ok 35 százaléka már az előrendelések során elkelt, jelentette be a Valve. Már most látszik hogy hatalmas a kereslet, holott még csak a múlt hét óta lehet előrendelni a gépeket.

Immáron az előrendelésre felkínált Steam Machine-ok 35 százaléka gazdára talált a Valve szerint. Sok vásárló már most be szeretné biztosítani magának a saját masináját, hiszen ők már október 16-án hozzájuthatnak a gépekhez, csaknem egy hónappal a hivatalos premier előtt.

Minden Steam Machine teljes mértékben támogatja az otthoni streamelés lehetőségét, ehhez csupán egy Steamet futtató PC-re lesz szükségünk, de futtatják a Steam OS-re írt játékokat is. A gépek ára 450 dollártól indul, átlagosan 1000 dollárt kóstálnak, de vehetünk bivalyerős, 5000 zöldhasút kóstáló konfigot is.

A Steam Machine-ok a Steam Linkkel és a Steam Controllerrel együtt november 10-én landolnak a boltokban.

20.
20.
Lorthirash
egyébként aki kiad egy ilyenért több ezer dollárt annak nem csak sok pénze van de ráadásul még hülye is mert szerintem 5000 dollárból már olyan gépet össze lehet tenni hogy szerintem tiszta hülyeség ilyennel foglalkozni hogy linuxon esetleg 10 fps-el több van (mert nem elég a 200 fps?).....
19.
19.
#18: En is csak kiprobaltam.
Fortelem.
Jol atverik vele pont azt a reteget aki nem ert hozza es pont nem 2000 dollaros gepen tolja.
De ok vannak tobben.
Atalakitva:
-Kapitalizmus Mr Anderson .. kapitalizmus
18.
18.
Stranger
#17: Az lehet, igazából én még nem használtam egyiket sem.
17.
17.
#13: Ja.
Szarul.
Csaka sok idiota luzernek ugy is jo ha minden minimalra van rakva, de van rajta 16* antialias.
13.
13.
Stranger
#10: Nvidia Experience/AMD Raptr már beállítja a játékot automatikusan a hardveredhez.
#12
Csodák nincsenek, a többi csak marketing.
12.
12.
MrLentoFan
#8: Azért ebben nincs teljesen igazad! Az meg, hogy "Linux" -on mi hogy fut lehetne veszekedni! A kollégának abban igaza van, hogy a belefektetett munka kérdése az egész nem a DirectX-é!
10.
10.
godach
Ha a Steam, optimalizálja a játékait (hardver/beállítás) és nem nekem kell küszködnöm vele (igen/konzolos/lusta/buta vagyok ;) akkor a jövőre tervezett gépcsere helyett, egy 500-700 $-os gépre még én is beneveznék.
9.
9.
Lorthirash
Én nem sok értelmét látom mert nem csak a steam körül forog a világ ..
5.
5.
DON GONDOCS
Jaj ez a NextBox nagyon jól néz ki XD
3.
3.
Gykrizsi
Valakinek biztos jó lesz, de átlagosan 1000 dodo az nagyon sok pénz. Nem is tudom mi akkar lenni. Mert nem akkar pc lenni, de konzolnak meg túl drága. Mire jó is ez?
2.
2.
Ez biztos, hogy nem érdekel, de egy Steam-controller-re lehet, hogy beruházok, ha jók lesznek a visszajelzések. Abban több fantáziát látok.
1.
1.
ADMlN
Nem igazán értem a felhajtást a Steam Machine-ek körül. Ezek gyakorlatilag premade PC-k, többnyire középkategóriás alkatrészekkel, amiket felső kategóriás árban adnak előre telepített Steam-mel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...