Just Cause 3 - konzolokon is lesznek modok?

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 1.
  • Érdekesség
Link másolása
A Just Cause-sorozatnak hatalmas modding közössége van, így nem meglepő, hogy a fejlesztésért felelős Avalanche Studios épp azon dolgozik, hogy akár konzolokon is elérhetőek legyenek a legjobb modifikációk.

Nagyon úgy néz ki, hogy az Avalanche Studios is azon van, hogy minél szélesebb körben megismertesse a Just Cause-sorozathoz készített modokat. Nyugodt szívvel teheti ezt, hiszen játékuk az egyik legnagyobb közösséggel bír, így bőven van miből meríteniük. 

Hogy mennyire komolyak a tervek, arról Roland Lesterlin, a játék rendezője mesélt a GameSpotnak adott interjúban, ahol elmondta, jelenleg azon dolgozik a csapat, hogy kibővítse annak lehetőségét, hogy minél többen hozzájussanak a közösség által készített modokhoz. Ez azt jelenti, hogy az év végén boltokba kerülő Just Cause 3 konzolos változata a Fallout 4 mintájára már támogatná a PC-s modokat. Lesterlin hozzátette, egyelőre semmi bejelenteni valójuk nincs, de a cél az, hogy amennyire csak lehet, támogassák a modokat.

A játék december 1-jén veszi be a boltok polcait, PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

1.
1.
mestermagyar
Szerintem csak félrehallottak. Inkább a könnyebb moddolhatóságra gondoltak, csak megint sikerült egy pletykát kicsavarni a beszédből.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...