Just Cause 3 - pofás csáklyareplikával jön a gyűjtői

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 9.
  • Érdekesség
Link másolása
A Square Enix és az Avalanche Studios lerántotta a leplet a decemberre datált Just Cause 3 gyűjtőknek szánt változatáról. A pofás kiadás a szokásos bónuszok mellett Rico közkedvelt kiegészítőjét, egy csáklyát is tartalmaz majd.

A Square Enix és az Avalanche Studios még tavasszal hirdette meg azt az akcióját, aminek keretén belül maguk a rajongók szavazhatták meg, hogy mit is tartalmazzon a Just Cause 3 gyűjtői kiadása. A választható cuccok között olyan érdekességek szerepeltek, mint az elpusztítható (de összerakható) szobor, autómodellek, térkép, kilőhető horog-replika, hátizsák, távirányítható helikopter és dioráma.


Végül Rico Rodriguez egyik legfontosabb kiegészítője, a csáklyája nyert a szavazáson. A replika ugyan nem lesz használható, de biztosan jól fog mutatni a polcunkon. A csomag emellett tartalmazni fog egy 32 oldalas, keménykötésű művészeti albumot, egy posztert, amelyen Medici térképe látható, illetve megkapjuk a Weaponized Vehicle Packot is.

A PC-s változat 99 euróba, a konzolos verziók pedig 109,99 euróba kerülnek majd. A játék december 1-jén veszi be a boltok polcait, PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...