Játékadaptációkkal tér vissza a Heroes-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2015. július 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Szeptemberben rajtol el a Heroes Reborn, amely két játékadaptációt is kap majd a közeljövőben. Ezek közül az egyik mobilokra érkezik, a másik viszont az új generációs konzolokra készül.

Szeptember 24-én folytatódik a Heroes-sorozat, a Heroes Reborn ráadásul két játékadaptációt is kap majd, mindkettőt a chicagói Phosphor Games fejleszti; ez a csapat készítette a Man of Steel és a World War Z játékváltozatait, valamint a WWE Immortals, a Horn és a The Dark Meadow címeket is.


A Heroes Reborn: Gemini PS4-re és Xbox One-ra készül, a belső nézetű akció-kaland főszereplője pedig a sorozat egyik új karaktere, Cassandra, aki képes az idő manipulálására és a telekinézisre is; így kell megoldania különböző fejtörőket, és ezeket a képességeit kell kihasználnia az ellenfelei legyőzésére is.

Heroes Reborn: Enigmát már iOS-re és Androidra fejlesztik, az Unreal Engine 4-es játékban Cassandra 14 éves testvére, Dahlia felett vehetjük át az irányítást, miután fogságba esett a kormány titkos, Quarry néven emlegetett létesítményében.

7.
7.
godach
#2: Hasonlóan éreztem, amikor a Kyle XY, Jericho és FlashForward-ot elkaszálták.
6.
6.
godach
Nekem nagyon tetszett a sorozat az első évad végéig. Aztán, áttértem a 4400-ra. Aki nem ismeri, az adjon neki egy esélyt, bár az első pár rész kicsit lapos, aztán amit leművelnek, az eszméletlen.
5.
5.
Sidonyke
Régen imádtam a Heroest, pedig most már egy percét sem tudnám újranézni. Túl sok mindenre emlékszem és ahogy évről évre esett a színvonal, úgy már csak küszködés árán tudnék a végére jutni. Mindenesetre az új próbálkozásba belepillantok, mivel a régi szép időkre gondolva kap tőlem egy új esélyt. :)

A játékról így a Timeshift jut eszembe, (remélem nem olyan lesz) pláne, hogy first person viewban fogunk mozogni. Ha valamihez sorozat vagy mozifilm kíséretében érkezik, az már önmagában kiássa a saját sírját, remélem erre a Heroes egy kiváló ellenpélda lesz. :)
4.
4.
PaprikaJancsi
#2: Köszönöm a választ.:)
2.
2.
Cipo3
A szereplők 90%-a hiányozni fog a sorozatból mert ők már nagymozifilmekbe játszanak, szóval új a történet is. De erre a reborn cím is utalni fog.

Kevés sorozat fájt annyira mint ennek a vége.
1.
1.
PaprikaJancsi
Ez onnan folytatódik, ahonnan vége lett régen, vagy teljesen új sztorivonalat fog követni ?
Nem láttam a régieket, de ha kell megnézem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...