Kipróbálható a PC-s Dragon Age: Inquisition

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 15.
  • Hír
Link másolása
Az Originen most hat órán át nyúzható a Dragon Age: Inquisition egyjátékos kampánya, a többjátékos módot pedig korlátlanul tolhatjuk. Utóbbi leginkább a Mass Effect 3 hordamódjához hasonlít, amely barátokkal együtt az igazi.

Ha még nem próbáltad a BioWare tavaly év végén megjelent szerepjátékát PC-n, itt az idő, hogy bepótold a lemaradásodat - főleg, hogy az Origin akciójának keretében ingyen teheted meg. Bizony, a Dragon Age: Inquisition egyjátékos kampányát most hat órán át tolhatjuk, míg a multiplayer terén nincs ilyen megkötés.

A multi leginkább a Mass Effect 3 hordamódjára hasonlít, amely a megjelenéskor még nem volt valami nagy szám, ám azóta több frissítést is kapott.

Ha viszont a single érdekel, azt tanácsoljuk, hogy ne időzz sokáig Hinterlandsen, menj tovább bátran, sokkal érdekesebb küldetések várnak rád.

A Dragon Age: Inquisitiont az Orginről ránthatod le.

5.
5.
mestermagyar
#4: Ha a neved szerint 89-ben születtél akkor pláne hogy értened kellene. 2015-ben már hír hogy egy AAA játék demót kap XD!
4.
4.
Starkiller89
#2: Igen, mert lehet sokan nem jelentkeznek be minden nap az Origin-be (mint pl én), és lehet valaki épp a megvételét tervezte, és így legalább el tudja dönteni, hogy megveszi e, vagy sem. Ellenben nem értek egyet azzal, hogy miért csak 6 órát adnak, legalább 10-12 kellett volna.
3.
3.
PaulMarloW
2.
2.
mestermagyar
Egy játékdemó hírt kap! Emberek...
1.
1.
Hab
kb 50 óra bőven elég volt, asszem a közeljövőben nem fogom elővenni. Továbbra is tartom hogy csalódás, bár jobb a 2. résznél, az Origins-hez nem ér fel. MMO jellegű, repetitív questek, a mellék küldetésekben az átvezetők hiánya, a gyatra páncél felhozatal (komolyan kérdem hogy nézhet ki 1-2 medium armor úgy mintha báliruha lenne?). Szomorú a fegyverkorlátozás (pl.: miért nem lehet karddal, baltával dual-wield-ezni?), és hogy nincs fegyverváltás...
Mass Effect 4-től is előre félek, abból a sorozatból is az első a kedvencem, de az leginkább a kiváló sztori miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...