Just Cause 3 - borítsd káoszba a szigetet!

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 15.
  • Videó
Link másolása
Az Avalanche Studios már az E3-on meg akarta mutatni azokat a lehetőségeket, melyek a Just Cause 3-ban várnak ránk, de idő hiányában nem mindenre jutott idő. Ne csüggedj, elvégre most hosszabb gameplayt és trailert kaptunk.

A ránk váró döntések puszta mennyisége is elismerésre méltó. A Just Cause 3 egy igazi sandbox játék, melyben a saját vérmérsékletünknek megfelelően taszíthatjuk káoszba a trópusi szigetet. Christofer Sundberg, az Avalance vezérigazgatója szerint az E3-on látottak csupán apró ízelítőnek foghatóak fel, most a csapat bővebben is bemutatja a Just Cause 3-at.

Rögtön az új trailer után.



A játék december 1-jén érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

16.
16.
medson
Ez valami nagyon epic lesz. fallout 4 + ez = viszlát napfény egy jó időre :)
15.
15.
Stranger
#14: Tényleg jó volt egy ideig és nagyon látványosak voltak a robbanások, egyszerűen jó volt nézni, de nálam nagyon hamar unalomba fulladt. Nem volt elég változatosság benne. Valamit kitalálhattak volna, legalább a sztorivonalban vagy valami. Reméljük ez jobb lesz.
14.
14.
Prime
#12: Nem is fog ezen túlmutatni igazán, a JC2 sem volt ennél több, de a hatalmas játéktér és a milliónyi lehetőség sokáig lekötött engem is benne, a játék sztoriját abba is hagytam tulajdonképpen (nem is nagyon volt olyan neki, ha jobban belegondolok, ez a diktátoros elnyomás téma amúgy is szakállas egy dolog) és kizárólag a sandbox részre mentem, na az pont olyan volt, mint ebben a videóban: mindent halomra lőni.
13.
13.
godach
#12: Nekem az első rész robbanásait, mai napig nem tudta egy-két scriptelt Call Of Duty jeleneten kívül, semmi sem felülmúlni.
12.
12.
Yanez
Nagyon látványos! A skydive+grapple, mintha az Arkham játékok alternatív Batman-je lenne. :) Tetszik ez a szabadság és az unrealisztikus robbantgatások is baromira látványosak. A videóban csak olyan küldetések voltak, hogy robbantsd szét ezt, vagy azt. Remélem ennél azért változatosabbak lesznek, különben egy idő után unalomba fullad. Eddig, a trailer alapján, ütősebb a GTA-nál!
11.
11.
FrankBlack
#10: Ja, ezzel én is így vagyok.
10.
10.
godach
#8: Érdekes a térkép. Nekem a Burnout paradise térképe, lényegesen kevesebbnek, kisebbnek tűnt emlékekbe, mint a San Andreasé :D
9.
9.
DON GONDOCS
#4: Nekem a saboteur és a saints row 3 Outcast, assassins creed is tetszett.
8.
8.
FrankBlack
#4: http://i.imgur.com/oLroFlQ.jpg
7.
7.
logic5
#6: Tudom beletapostam a kis lelkedbe a mi kell a gépnek cikkednél... De nem volt szándékos, Ha legközelebb cikket írsz ilyenről, próbálj meg ne 10-ből 10-szer hülyeséget írni :D Ennyire egyszerű!
6.
6.
godach
#5: Engem, nem szoktak érdekelni a vígjátékok, így nem megyek be alájuk sírni, minden egyes posztnál. Próbáld ki, hogy arra szánsz időt, amit szeretsz...
Vagy játsszál.
5.
5.
logic5
Ez csak nekem vicces??? :D Még a gétéaöt húdenagygémnél is viccesebb :D Azzal 10 percet bírtam kb :D
4.
4.
mestermagyar
#3: Csak mondd ki név szerint: nagyobb mint a gta bármely részében. Meg akkora a pálya hogy sugárhajtású repcsivel is 20 percnél tovább tart keresztberepülni. Ez volt a 2, rész.
3.
3.
DON GONDOCS
#2: Az első 2 rész is nagyon jó, a küldetések nagyon pörgősek és itt a szabadság nagyobb mint a hasonló játékokban.
2.
2.
Norbiii
Istenem, ez egy nagyszerű játéknak tűnik.....nagyon klassz!
1.
1.
giga321
Ahhhhh. Nagyon jó lesz. A Skydiving nagyon epic. És végre beletették a multiple hookot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...