Definitív kiadást kap a Dead Island is?

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Ugyan a Dead Island 2 munkálatai jelenleg állnak, nagyon úgy fest, hogy így se maradunk majd Dead Island nélkül. Ha ugyanis hinni lehet a dél-afrikai loot.co.za webáruháznak, akkor készül a Dead Island: Definitive Edition.

A Deep Silvert is elérte a remastered-őrület, a dél-afrikai loot.co.za webáruház oldalán ugyanis felbukkant a Dead Island: Definitive Edition.

Ugyan hivatalos megerősítés még nem érkezett, de az ilyen szivárgások általában be szoktak igazolódni, így ha esetleg kimaradt a Techland zombis sandbox mókája, akkor valószínűleg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on pótolhatod majd.

Mindez azt is jelenti, hogy a Dead Island 2 körüli botrány ellenére se maradunk zombik nélkül. 

10.
10.
kryszisz
Komolyan, ez már tényleg vegytiszta szánalom. KotOR II-höz 10 év után kiadnak egy patchet INGYEN, hogy az újabb oprendszereken, nagyobb felbontással is játszható legyen a program, erre jönnek az alig 2-3 éves játékok pénzért, amik szintén csak a falbontáson javítanak (tisztelet a kivételnek persze, lásd: Homeworld), minden más ugyanaz marad. A DLC-ket is ördögtől valónak tartom, de ez az újhullám azon is messze túltesz-.-
9.
9.
Chrysh
Tiszta haszon, hogy egy rész és egy expanzió után rájöttek a nagyokosok, hogy ne nézzék ostobának a vásárlót egy drámai trailerrel, miközben kurvára nem lesz megrázó döntés a játék közben (taps-taps)

Hiába a remaster, hiába az amúgy olajozott játékmenet, hatalmasat csalódtam benne (és mások is).
8.
8.
DON GONDOCS
Hát nem erre várt már mindenki, ja de.
7.
7.
keiji maeda
#3: most meg nehogy már megvégg őket , a ps1 , ps2 ps3 generációban is pénzből éltek , és mégis rengeteg új játék volt, most meg 2 éves a ps4 meg az Xone és csak ilyen pár éves felújításokkal van tele a felhozatal ...... szánalom
6.
6.
Ne már!!! most már ez a rakás szar is?....tényleg hülyét kapok már ettől a sok remastered szartól...full hd-ba már jó játék lesz belőle vagy mi??? -_-
5.
5.
5t3v3nk3
Kicsit unalmasak ezek a remastered cuccok, jó van aminél volt értelmr (pé. Homeworld), de ennek a címnek momentán MINEK? :D
4.
4.
Spectrum
Hát ez tényleg remaster gen lett.
3.
3.
crytek
#2: Jók ezek ők is pénzből élnek ahogy te. Ezek meg kész játékok a legkisebb munkával lehet megcsinálni őket a két új next gen konzolra ahol ismét elmegy belőlük garantáltak 1+ millió vagy sokkal több.

A pc-sről nem beszélve persze! Nekem megvan mindkettő ,de beszerzem majd ezt is, feltéve ha igaz
2.
2.
keiji maeda
ez az !! még egy pár éves játék amit megint el adnak az embereknek , ki a francnak kellenek az újak ha jöhetnek a még be se porosodott játékok !
1.
1.
crytek
Remélem hogy jön és pláne pc-re!!! Valami új chrome engine-re áttehetnék vagy UE4-re! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...