Úgy néz ki, megújul a Final Fantasy XII is

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 3.
  • Pletyka
Link másolása
Habár hivatalosan még nem erősítette meg senki, nem lepődnénk meg, ha beigazolódna a hétvége nagy elszólása, és a Square Enix a Final Fantasy tizenkettedik részét is újracsomagolná.

Úgy néz ki, a Final Fantasy XII is visszatér, legalábbis erre utal Arnie Roth karmester hétvégi elszólása.


No nem mintha a karmesterek olyan tuti forrásnak számítanának Final Fantasy témában, csakhogy Roth vezeti azt a Distant Worlds nevű koncertsorozatot, amely Final Fantasy-muzsikákkal szórakoztatja a nagyérdeműt. Ebben a pozícióban valószínűleg akkor is tudta, hogy mit beszél, amikor a pittsburghi állomásukon megemlítette, hogy "készül egy Final Fantasy XII-remake, amely hamarosan meg is jelenik". Bizonyíték a videóban.

Elképzelhető persze, hogy Roth félrebeszélt, de őszintén szólva mi nem lepődnénk meg, ha a Final Fantasy XII is kapna egy olyan újrakiadást, mint amilyet a Final Fantasy X és X-2. A Final Fantasy XII egyébként szintén PS2-exkluzív volt eredetileg, még 2006-ban jelent meg.

5.
5.
arcadia
A világa, grafikája, története káprázatos! Jók a nagy nyílt terepek, felfedezések stb;) de az a kurva harcrendszer..:( nálam a 10 a csúcs:)
4.
4.
Thor Vath
Jé, de fura... Nekem tök tetszett. Főleg a viszonylag nyitott terepen való bóklászás a FFX csőpályái után. Nálam az volt a Final Fantasy mélypontja. Ott aztán nem volt semmi világ-felfedezés, mászkálás házikókban, beszélgetés a helyiekkel... Meg semmi térkép-mászka. Nekem a XII jobban bejött :-$
3.
3.
arcadia
Az új harcrendszer nálam is felért egy alapos tökönrúgással:( borzasztó csalódott és kiábrándult voltam.. Valós idejű rohangálás csata közben?? Mivan??? Kár érte:(
2.
2.
Ooorky
Ez a hulladék volt a 2. FF játék (a PC-s VIII. után.) amit beszereztem, bontatlanul 800ft volt a Tesco-ban.
Ez az egyetlen PS2-es játék amit megbántam, hogy megvettem...
1.
1.
Thor Vath
Na végre! A FFX helyett egyből ezt kellett volna :) Remélem, nem kell beruháznom egy PS4-re, hogy tolhassam...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...