GC 2015: The Surge - Dark Souls, csak sci-fiben

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően bemutatkozott a Lords of the Fallen fejlesztőinek új játéka, a The Surge is, igaz, a készítők egyelőre csak nagyon kevés információt árultak el róla, miután alig pár hónapja dolgoznak rajta.

Lehullott a lepel a Deck13 új projektjéről, a The Surge-ről. Mint ismert, a srácok kifaroltak a Lords of the Fallen folytatása mögül, és inkább ezzel a játékkal kezdtek el foglalkozni, amely várhatóan 2017-ben jelenik majd meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Ennek megfelelően nem sokat tudunk még róla, és látnivalót is alig kaptunk belőle (lásd azt az egy darab képet fent), viszont egyelőre ígéretesnek tűnik a srácok receptje, ami így szól: fogd a Dark Soulst, egészítsd ki saját ötletekkel, majd ültesd át mindezt sci-fi környezetbe.

A The Surge története a távoli jövőben játszódik majd, 60-70 évet ugrunk előre, amikorra az emberiség annyira túltolja a technológiát, hogy az már károssá válik: a játék posztapokaliptikus világában az emberek mindenféle technorémség között próbálnak túlélni, mi is egy ilyen kollégát alakítunk majd.

A The Surge az ígéretek szerint egy hardcore akció-szerepjáték lesz. A fejlesztők bevallottan építenek a Souls-játékokra, ugyanakkor saját ötletekkel is kiegészítik azt, és felgyorsítják magát a harcot is. Mindebben természetesen kulcsszerephez jut a technológia, hősünk exoskeletont visel, amit ugyan nem harcra találtak ki, de a játék mély crafting- és fejlesztési rendszerének hála felturbózhatjuk majd.

A fejlesztés során több irányvonal szerint is építgethetjük majd a gépünket, ehhez pedig akár az is szükséges lehet, hogy az egyes ellenfelek konkrét végtagjait vegyük célba, hogy abból nyerjük ki a fejlesztéshez kellő alkatrészeket. Az exoskeleton természetesen különböző képességeket is ad nekünk, így például rövid idő felemelkedhetünk a levegőbe, hogy onnan indítsunk támadásokat.

A Deck13 jelenleg gőzerővel toborozza a munkatársakat, hogy időben elkészüljenek.

11.
11.
Skygameboy
Én is kedvet kaptam hozzá főleg ha felgyorsítják a DS lomha harcát(amit én nagyon nem csippantok )akkor cooler lesz
9.
9.
giga321
7.
7.
PaprikaJancsi
Nagyon, de nagyon várom már!!! A LotF az egyik legjobb game a mostani generációban. Mind látvány, mind játékmenet terén kitűnő. Remélem ugyanolyan fajta kihívás lesz benne, mint pl. a LotF-ben.
Trailert kér a nép (vagy gameplay-t)!
6.
6.
Lovy11
Ez nagyon jónak tűnik. Több kép esetleg?
5.
5.
mestermagyar
#4: Ez csak a 10 éves COD-os nokedlinél valamirevaló kifogás. Nem is emlékszem mikor battlefieldeztem utoljára...
4.
4.
A city volt a kiado, es amugy meg mi bajod a cityvel? egy ezredik cod single mennyivel jobb? semennyivel...
3.
3.
DON GONDOCS
2.
2.
mestermagyar
#1: Vagy wtf. Áhh úgyis csak egy álnév, biztos a City Interactive emberei vannak mögötte.
1.
1.
mestermagyar
Homok a gépezetben. A city interactive fejlesztette a lords of the fallent.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...