GC 2015: Szeptemberben jön az új Battlefield 4 DLC

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Kölnben jelentette be az Electronic Arts és a DICE, hogy a Battlefield 4 a következő hónapban tovább fog bővülni. Az új DLC a Night Operations, ami nem csak új helyszínt, de új játékmódot is tartalmazni fog.

Két évvel ezelőtt, 2013 októberében jelent meg a Battlefield-széria negyedik felvonása, de a DICE még mindig ontja magából a tartalmakat. Legközelebb szeptemberben kap új DLC-t a negyedik iteráció.

A hivatalos oldalon tett bejelentés szerint a Night Operations többek között egy új játszható helyszínt fog tartalmazni. A Zavod: Graveyard Shiftnek lesz egy éjszakai változata is, a Zavod 311, ahol leginkább a csendes gyilkoláson és lopakodáson lesz a hangsúly. A csomag emellett számos javítást, netkód-finomítást és fegyverekkel kapcsolatos finomhangolást fog tartalmazni, de kapunk egy új játékmódot, a Gunmastert is.

19.
19.
Hulk86
#16: Az se lenne elég valakinek és még abba is belekötnének, ha a BF5-öt is ingyen adnák majd. :)))
18.
18.
golgotha
Zsir lesz, a Test Enviroment-ben sokat szórakoztam vele, IR-t, lézert le, hangtompitót fel és nagyon lehet szopatni a népet :D...a lámpa kb annyira jó hogy tessék kérem ide lőjjenek.
16.
16.
Suciu lazar
Nem csak ez van ingyen hanem eddig volt 5 új fegyver és egy ugyanilyen éjszakai pálya és még ezután lesz négy pálya-remake ( eddig csak a dragon valleyről tudunk), a community map project eredménye-egy dzsungeles pálya, és még egy éjszakai pálya.
Mondjuk hiába pofázom mert egyeseknek itt gondolom még ez se elég.
15.
15.
sanada
#3: Gondolom, hogy Te játék fejlesztő vagy, hogy ennyire egyszerűnek látod a dolgot. Amúgy meg nem értem a sok hülyét, 2 éve jött ki a játék, még mindig foglalkoznak vele, jönnek újdonságok, a játék maga pedig kiváló, de sírni kell.
14.
14.
via1
Már nem azért de a cummunity-ben megszavazott Dzungeles pályával miujság? mert arról azóta sem hallani semmit.
13.
13.
McDuff
#5: örülök hogy ilyen rohadt nagy igényű vagy. te beérheted vele, de én nem.
12.
12.
Kobe24
Randall remelem mondasz vlmit megint amit jobban tudsz rolam mint sajat magam :)
11.
11.
Kobe24
#10: Hagyd a francba ezek ek semmi se jo
10.
10.
logic5
#6: Szerintem annak kell örülni, ami van. Ahogy a kolléga is mondta ingyen van, valamint a DICE-nak sztem épp elég dolga van a Battlefront-tal...
9.
9.
kiskenguru
G3-at pakolják bele és kész vagyok.
8.
8.
randall13
#5: Való igaz, a fények beállításához legalább három csúszkát odébb kellett húzni az SDK-ban.
7.
7.
mestermagyar
#5: Most komolyan ide süllyedt az elvárás?

Haver, ez a minimum amit ingyen el lehet várni a moddolás tényleges és hivatalos elérhetősége nélkül bf 2 óta.
6.
6.
mestermagyar
#5: Ezt battlefield 3/4-ben valaki csak úgy szórakozásból szabadidejében bemoddolta. Tényleg említésre méltóan nagy dolog egy stúdiótól ami a DICE enginet készíti... Ha én olyan gazdag lennék, nekem is sokat kéne fizetni hogy odarakjak pár fényforrást a lámpák propjához.
5.
5.
Suciu lazar
#3: 1:ingyen van, 2:van benne munka mert a lightigot teljesen átalakították, a járművekre tettek lámpákat és a flashlight, laser sight, irnv stb sem ugyanaz mint volt. Ínnye bazdmeg utánanéztél.
4.
4.
DarkAssists
Jah kemèny meló de legalább frissítik de hol vannak a pályák amiket igértek? A bad company 2 ből is volt pálya amit át akartak ültetni
3.
3.
McDuff
Ahogy a zavod pálya is része az alapjátéknak...csak most sötét lesz...ínnye bazdmeg van ebben munka!
2.
2.
Balu2222
A Gunmaster játékmód már vagy 2 hónapja benne van a játékban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...