FIFA 16 - videón a karrier mód újdonságai

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Vadonatúj videót kapott a hónap végén boltokba kerülő idei FIFA-rész. Az EA Sports ezúttal a játék karrier módjának legfőbb újdonságait mutatja be, amelyekből bőven akad majd a játékban.

Rengeteg újdonságot tartalmaz majd az idei FIFA-iteráció, a játék karrier módjáról azonban nem sokat hallottunk. Azt már korábban is tudtuk, hogy a menedzsmentfunkciók és az edzésmechanika változni fog, az EA Sports által kiadott legfrissebb videó azonban részletesebben bemutatja, mi mindent kínál majd a játékmód.

Ilyen újdonság lesz például, hogy csapatunkkal elindulhatunk Pre-Season bajnokságokon, ahol három nagy torna közül választhatunk. Ezeken a tornákon lehetőségünk lesz az igazi bajnokságok indulása előtt összecsiszolni a csapatot, taktikákat és felállásokat próbálhatunk ki. A már említett edzésmechanikáról is kiderült, hogy a mérkőzések között öt játékost küldhetünk el edzésmunkára, és mindegyikük egyedi gyakorlatokon vehet részt. A játékos módban pedig hetente öt alkalommal járhatunk edzésekre.

A menedzserszekció is szebb, áttekinthetőbb felületet kapott, így például az átigazolások is leegyszerűsödtek, a híreket is egyszerűbb lesz követni.

A FIFA 16 szeptember 24-én jön PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra, az utóbbi konzol két bundle-t is kap a játékkal.

3.
3.
Beniciodeltoro
#2: PS3-ra úgy tudom van magyar felirat, akkor PS4-re miért nincs ?
Ez nekem magas.
1.
1.
Beniciodeltoro
Picit élvezhetőbb lenne a carrier mód PS4-en, ha lenne hozzá magyar felirat is, pláne a menedzser mód, mert ott nem csak a híreket kell olvasgatni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...