Blood Bowl 2 - az utolsó trailer

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 22.
  • Érdekesség
Link másolása
A mai napon mutatkozik be a Warhammer-univerzummal házasított amerikai foci, a Blood Bowl második iterációja. A premier alkalmából megérkezett az ilyenkor szokásos utolsó, vásárláshoz kedvet csináló előzetes is.

A Warhammer-univerzumba ágyazott, népszerű amerikai focis táblajáték interaktív változata, a Blood Bowl a mai napon megkapja régóta készülő folytatását. A második részben a kampány mellett többjátékos módban is gyepálhatják majd egymást az emberek, az orkok, a törpék, a sötét elfek, továbbá a Bretonnian, a High Elf, a Chaos és a Skaven csapatai. Mindegyik csapat saját MI-t kapott, így akkor se lesz könnyű dolgunk, ha gépi ellenfelekkel játszunk, ugyanis akárkivel is nézünk szembe, teljesen eltérő stratégiával vágnak neki az MI irányította csapatok a küzdelemnek.

Minden mérkőzésnek hatása lesz csapatunkra. Nem csak népszerűbbé válhatunk, de pénzt, sérüléseket - legrosszabb esetben halál - és természetesen tapasztalati pontokat is gyűjtögethetünk. A Star Player pontok segítségével menedzselhetjük csapatunk tagjait, azok képességeit, felszereléseit, egyszóval mindent.

A Blood Bowl 2 PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelent meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...