Orsinium címen fut a TESO új kiegészítője

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 5.
  • Letöltés
Link másolása
A Bethesda bejelentette a The Elder Scrolls Online következő DLC-jét, az Orsiniumot, amely több mint 20 órányi tartalommal bővíti ki a játékot. Már a cím is sejteti, hogy a kiegészítő az orkok földjén játszódik majd.

Ahogyan a címe is sejteti, a The Elder Scrolls Online Orsinium névre keresztelt kiegészítője az orkok földjén játszódik majd, és több mint 20 órányi játékidővel vértezik fel. Ez lesz az MMO eddigi legnagyobb bővítménye, amely egy új zónát, új küldetéseket, egy single player arénát és egy új publikus dungeont tartalmaz majd.

A csomag november 2-án landol PC-n és Macen, míg az Xbox One-os változat november 17-én, a PS4-es verzió pedig egy nappal később érkezik. A TESO Plus-tagsággal nem kell külön fizetnünk érte, máskülönben 25 dollárba kerül.

PC-n ráadásul akár még korábban hozzáférhetünk a DLC-hez, lévén a PTS-szerver már éles.

3.
3.
Hab
#2: Igazából nyugodtan visszamehetne a Bethesda az időben a Dwemerek eltűnéséig. Nagyon jó lenne egy ilyen sztori, plusz még 1 játszható faj :D
2.
2.
dzsiádzsó
Dwemer-ek miatt érdekes számomra, remélem a következő TES is jobban rápörög a legizgibb titokra, csak ezért TESO-zni nem kezdenék.
1.
1.
Extol
Na végre már valami értelmes! Jöhetne még több cucc a store-ba, kevesebb pézért többféle. Legalább annyi mint GW2-ben
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...