40 percnyi akció az új Just Cause 3-videóban

Link másolása
A Polygonnak hála újra megnézhetjük mozgás közben a Just Cause 3-at, ezúttal ráadásul jó sokáig, hiszen több mint 40 percen át élvezhetjük a parádés akciójeleneteket.

Az idén már kipróbálhattuk az Avalanche Studios egyik játékát, a kellemesre sikerült Mad Maxet. Úgy tűnik, hogy a Just Cause 3 sem ad alább a minőségből, és egy hasonlóan látványos játékot kapunk majd decemberben. A Polygonnak hála most több mint 40 percen át élvezhetjük az akciót, ráadásul 1080p-ben 60 fps-sel.


A Just Cause harmadik része 2015. december 1-jén jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

16.
16.
Hunszi
#15: egyetértek...az nem kellett volna bele, a 2esben még kellett használni a járműveket a közlekedéshez, de így teljesen felesleges lesz, amit azért sajnálok...
15.
15.
markoci555
Nekem kicsit túlságosan soknak tűnik ezzel a szárnyas ruhával a repülés. Szerintem az volt az elsőben a jó hogy trükközni kellet meg ilyenek, ha ejtőernyőzni akartál, most meg simán elrepülök akárhová ahogy nézem. Meg sem kell erőltetnem magam.
14.
14.
gomba56
Én ezen a JC 3-on csak nevetni tudok. Egy az egyben szánalom. Na mind1 Én biztos kihagyom a vételt. Ez játék olyan "mint" a Saint Row. (nagyokosok ne írják le mé hasonlítod eztet a SR heeee az másss) Nem szabad komolyan venni. Nem kell a játéknak a fizika törvényeinek megfelelni. Akinek ez bejön jó játékot majd. nekem kicsit sok már ez. Szóval ezért én el is felejtem.
13.
13.
kopic
#10: "Egy vízvezeték szerelő ugrál mindenféle fura lények fejére, gombát eszik és virágot, hogy tüzet dobjon és csövekben mászkál...realizmus a toppon ez is szerintem."

:D
Am teljesen igazad van.
12.
12.
kopic
#4: Igen, képzeld ez a Just Cause ! Szóval, ha neked nem tetszik, akkor nyugodtan el lehet tolni a biciklit.

Hunszi:
11.
11.
Tokodboy
A jatekoknak egyetlen lenyegrol kell szolniuk a szorakoztatasrol. Teljesen mindegy hogy ezt realisztikussaggal vagy marhasaggal erik el. A szorakoztatas a lenyeg.
10.
10.
Hunszi
#4: Egy vízvezeték szerelő ugrál mindenféle fura lények fejére, gombát eszik és virágot, hogy tüzet dobjon és csövekben mászkál...realizmus a toppon ez is szerintem. Épp ezért nevezzük ezeket játékoknak és nem valóságnak, mert olyan dolgokat tehetsz és történnek benne, ami a valóságban soha nem fog és pont ezért szórakoztatóak.
8.
8.
Blueberry
Mint a dragon ball-ban azok a "kapszulák"(igy könyebb zsebre tenni)+am egy elit katonás gta nagyon jól hangzik
7.
7.
lesik20
#6: HAgyd rá. Ő a hiperrealisztikus QTE szarságoktol megy el, mert csak annyit tud
6.
6.
crytek
#4: Most másztál elő?

Just Cause sosem a valóság és annak bármelyik fajtájáról szólt SOSEM akart erről szólni.
5.
5.
Naridar
A realizmus már az első 2 részben sem volt cél. Ez a sorozat tulajdonképpen egy elitkatonás GTA és annak az eddigi részek jók voltak, eddig ez is jónak néz ki.
4.
4.
XuChi
Fejjel lefelé lóg a helikopter alján és lövöldözik? Nekiugrik talpal egy légi elhárító ütegnek és darabjaira esik?? Eddig 3 percet néztem a videóból, de tovább nem bírtam a hülyeségeket. Ez maximum az ovodás szinten lévőknek mókás. Nekem ez szörnyen gagyi!!
3.
3.
XuChi
Most ezt komoly?? Ledobnak egy konténert, ami széthullik, majd egy négyszer akkora helikopter kerül elő belől????
2.
2.
DON GONDOCS
Látványra nagyon megnyerő, a küldetések, meg majd meglátjuk.
1.
1.
Paint
Nem rossz... Majd meglátjuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...