Elkészült a Just Cause 3, új trailerrel ünnepelünk

  • Írta: fojesz
  • 2015. október 23.
  • Videó
Link másolása
Befejeződtek a Just Cause harmadik részének munkálatai, így gyakorlatilag biztos, hogy nem fog csúszni a játék megjelenése. A hírt egy sztoritrailerrel ünnepeljük - merthogy története is lesz a címnek.

Az Avalanche vezérigazgatója, Christopher Sundberg a Twitteren jelentette be, hogy befejeződtek a Just Cause 3 munkálatai. Ez azt jelenti, hogy minimálissá vált az esélye annak, hogy csússzon a játék megjelenése, tessék bekarikázni a naptárban december 1-jét, akkortól lehet majd átvenni a PC-s, PS4-es vagy Xbox One-os példányt belőle.


A hír mellé két videót is tudunk mutatni. Az egyik egy 360 fokos gameplay felvétel, amit érdemes mobillal vagy tablettel nézegetni - ezt találjátok fent. Alább pedig a játék sztoritrailere tekinthető meg, ami meglepő módon a történetből ad egy kis ízelítőt. Habár a Just Cause-ról mindenkinek a felhőtlen robbantgatás jut eszébe, azért nem olyan rossz, hogy mindennek lesz valami oka is.


A Just Cause 3-ban Rico visszatér szülőföldjére, Medicire, hogy leszámoljon annak diktátorával, Di Ravello ezredessel. Rico annak idején épp miatta lépett le otthonról, de az ezredes azóta jócskán elkanászodott, és most már egy különleges fém segítségével az egész világot meghódítaná, amit nekünk nyilván nem szabad annyiban hagyni.

Köszi, lesik20!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...